ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λύθηκε το μυστήριο με τους μονόλιθους – Αυτός τους άφηνε σε όλο τον κόσμο (φωτό)

Λύθηκε το μυστήριο με τους μονόλιθους – Αυτός τους άφηνε σε όλο τον κόσμο (φωτό)

Εδώ και λίγες εβδομάδες ο πλανήτης έχει πάθει φρενίτιδα με την εμφάνιση μεταλλικών μονόλιθων, τριών μέχρι στιγμής, με την προέλευσή τους να είναι άγνωστη.

Φαίνεται όμως πως το τελευταίο δεν ισχύει πλέον καθώς ένας καλλιτέχνης εμφανίστηκε, όχι μόνο διεκδικώντας την πατρότητα των μονόλιθων αλλά ισχυρίζεται πως είναι και προς πώληση αντί… 45.000 δολαρίων!

Με το ψευδώνυμο «Most Famous Artist» και εικόνες των μονόλιθων που εμφανίστηκαν σε Γιούτα, Ρουμανία και Καλιφόρνια ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης έχει βγάλει τους μονόλιθους προς πώληση.

Όπως ήταν φυσικό αμέσως στα social media ξεκίνησε μια συζήτηση για το αν όντως οι μονόλιθοι εμφανίστηκαν ως κάποιου είδους διαφημιστικό κόλπο ή τους «φύτεψαν» εξωγήινοι (!) σε μια προσπάθεια να στείλουν κάποιο μήνυμα στην ανθρωπότητα.

Να σημειωθεί, πως ο μονόλιθος της Γιούτα καταστράφηκε από μια ομάδα ατόμων, εκείνος της Ρουμανίας όπως εμφανίστηκε… εξαφανίστηκε ενώ εκείνος της Καλιφόρνια βρίσκεται (προς το παρόν) στη θέση του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.