Τρία… εξωγήινα περιστατικά που καταγράφηκαν στο National UFO Reporting Center

Πόσες πιθανότητες να είναι αληθινά;

Τρία… εξωγήινα περιστατικά που καταγράφηκαν στο National UFO Reporting Center

Τρεις εξωγήινες ιστορίες καταγράφηκαν στο Ufo Reporting Center. 

Έγινε μακρυμάλλης σε μια νύχτα ή μήπως έκανε ταξίδι στο χρόνο;

Σε ένα ταξίδι στο Boulder του Colorado, το 1969, ένα νεαρό μέλος της Πολεμικής Αεροπορίας βρισκόταν στο κρεβάτι του όταν το δωμάτιο του μοτέλ στο οποίο βρισκόταν σκοτείνιασε ξαφνικά, “ακολουθούμενο από μια έντονη λάμψη φωτός”.

Την επόμενη μέρα, συνειδητοποίησε ότι τα μαλλιά του είχαν μακρύνει απίστευτα, ένα θέαμα που όπως κατέθεσε “φρίκαρε εντελώς” το φίλου του που μοιράζονταν το δωμάτιο όταν επέστρεψε στη βάση στην Aurora του Κολοράντο.

Αν και δεν θυμόταν τίποτα άλλο από εκείνη τη νύχτα, έγραψε στην κατάθεσή του ότι είχε απαχθεί (και πιθανώς μεταφέρθηκε σε ένα μέρος όπου ο χρόνος περνά πιο γρήγορα από ό, τι κάνει στη Γη).

Όνειρα θερινής νυκτός ή μήπως εξωγήινες επισκέψεις;

Περίπου στις 10 μ.μ. μια καλοκαιρινή βραδιά του 1971, δύο έφηβες στο Sunnyvale της Καλιφόρνια, συναντήθηκαν για μια βόλτα στη γειτονιά. Όλα ήταν ήρεμα και καλά για μια ώρα περίπου, μέχρι που είδαν μπροστά τους ένα διαστημόπλοιο το οποίο είχε και δυο μεγάλες σιδερένιες… δαγκάνες. “Είχε αυτά τα μεγάλα τεράστια χέρια δαγκάνες που περιστρέφονταν αργά”, εξήγησε μια από τις δύο στην κατάθεσή της.

Τα κορίτσια είχαν την εντύπωση ότι το διαστημόπλοιο “έκλεβε” πράγματα από τη γη, αν και δεν μπορούσαν να δουν τι ήταν μέσα. Τα κορίτσια άρχισαν να τρέχουν όταν το αεροσκάφος στράφηκε απότομα προς αυτές και προσπάθησαν μάταια να πείσουν τον πατέρα του ενός φίλου ότι είχαν δει διαστημόπλοιο.

Οι αγελάδες τρελάθηκαν ή είδαν κάτι τρομερό;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δύο φίλοι οδηγούσαν στους ήσυχους επαρχιακούς δρόμους της La Fontaine της Ιντιάνα, μετά από μια εκδρομή ψαρέματος ένα βράδυ του 1975. Λίγη ώρα πριν φτάσουν στην πόλη τους, ένας ιπτάμενος δίσκος “με άσπρα φώτα που περιστρέφονταν γύρω του” εμφανίστηκε και κατέβηκε σταδιακά στη γη και προσγειώθηκε. Το ακολούθησαν αλλά βρήκαν μόνο “αγελάδες που έτρεχαν στο δρόμο, φοβισμένες”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.