ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει μυστηριώδεις συναντήσεις με UFO (βίντεο)

ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει μυστηριώδεις συναντήσεις με UFO (βίντεο)

Το αμερικανικό Πεντάγωνο επιβεβαίωσε ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβήχτηκαν στην Καλιφόρνια το 2019 και δείχνουν μη αναγνωρισμένα ιπτάμενα αντικείμενα (τα λεγόμενα UFO) είναι αληθινά.

Οι φωτογραφίες διέρρευσαν από έρευνα του Πενταγώνου για τα UFO από την Ομάδα Εργασίας της UAP, την οποία επικαλείται το Independent, η οποία συγκέντρωσε στοιχεία για μια έκθεση για το Κογκρέσο που αναμένεται τον Ιούνιο, σύμφωνα με το Mystery Wire.

Στις εικόνες, που ελήφθησαν από τον σκηνοθέτη Jeremy Corbell, φαίνονται άγνωστα αντικείμενα που πετούν πάνω από τέσσερα πλοία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του καταστροφέα «USS Kidd Navy», το 2019.

Μία από τις εικόνες δείχνει ένα αντικείμενο σε σχήμα πυραμίδας, ενώ άλλα θεωρήθηκαν από δύσπιστους πως είναι drones η αερόστατα. Ωστόσο, το Ναυτικό των ΗΠΑ τα έχει καταγράψει ως «άγνωστα αντικείμενα».

Σε μια δήλωση, εκπρόσωπος του Πενταγώνου είπε στο Mystery Wire: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι εν λόγω φωτογραφίες και τα βίντεο τραβήχτηκαν από το προσωπικό του Ναυτικού. Το UAPTF (πρόγραμμα στο Γραφείο Ναυτικών Πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών για παρατηρήσεις ανεξήγητων εναέριων οχημάτων) συμπεριέλαβε αυτά τα περιστατικά στις ενδελεχείς έρευνές του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.