Ομολογία από πρώην αξιωματούχο του Πενταγώνου: «Υπάρχει κάτι στον ουρανό και δεν έχουμε ιδέα τι πρέπει να κάνουμε»

Ομολογία από πρώην αξιωματούχο του Πενταγώνου: «Υπάρχει κάτι στον ουρανό και δεν έχουμε ιδέα τι πρέπει να  κάνουμε»

«Υπάρχει κάτι στον ουρανό που δεν ξέρουμε τι είναι αλλά είναι εκεί». Αυτή η ωμή παραδοχή ανήκει όχι δε κάποιο τυχαίο άτομο, άλλα στον πρώην επικεφαλής του προγράμματος εναέριων απειλών του αμερικανικού Πενταγώνου Luis “Lue” Elizondo.

Ο πρώην αξιωματούχος μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ δήλωσε ότι σε μια επικείμενη έκθεση που συντάσσεται και πρόκειται να παραδοθεί στο αμερικανικό Κογκρέσο για τα UAP, όπως αποκαλούνται πλέον τα UFO, ή αλλιώς Άγνωστα Εναέρια Φαινόμενα, εάν αποδειχθεί ότι οι ΗΠΑ έχουν μείνει τόσο πολύ πίσω τεχνολογικά από κάποιον αντίπαλο, τότε θα ισοδυναμεί ουσιαστικά με την μεγάλη καταστροφή που έπαθαν στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001.

Η έκθεση που πρόκειται να δημοσιευτεί τον ερχόμενο Ιούνιο είναι από εντολή που είχε δώσει ο πρώην αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πριν εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο, ο ίδιος όμως λέει πως δεν επαρκεί ο χρόνος:

«Χρειάστηκαν τρία χρόνια για να γράψουμε την έκθεση για τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001. Δεν είμαι σίγουρος ότι οι 180 ημέρες που έχουμε στη διάθεσή μας είναι αρκετές για να μια ακριβή έκθεση για ένα φαινόμενο που διαρκεί δεκαετίες ολόκληρες και που το Κογκρέσο δικαιούται να έχει»

Σύμφωνα με τον ίδιο η έκθεση πρόκειται να παρουσιάσει συμβάντα όπως αυτά του 2004 και 2014 από τις εμφανίσεις UAP που καταγράφηκαν από το αμερικανικό Ναυτικό, όπως και ορισμένα νέα στοιχεία γύρω από τις εμφανίσεις ¨μαύρων τριγωνικών» ιπτάμενων αντικειμένων σ διάφορα μέρη του κόσμου.

“Δεν είμαι τύπος που πιστεύει στα άγνωστα αντικείμενα. Είμαι ερευνητής και απλώς παρουσιάζω στοιχεία και δεδομένα”, δήλωσε ο Elizondo στην US Sun.

«Υπάρχει κάτι στους ουρανούς μας. Δεν ξέρουμε τι είναι. Δεν ξέρουμε πως λειτουργεί. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Δεν ξέρουμε ποιος είναι πίσω από αυτό. Δεν ξέρουμε τις προθέσεις τους και δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που μπορούμε να κάνουμε για αυτό», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.