ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αξιωματικός ε.α. του αμερικανικού Ναυτικού εξιστορεί την εμπειρία του για τα ΑΤΙΑ: «Έχω εφιάλτες από τότε»

«Πετούσαν χωρίς να υπακούν σε κανένα φυσικό νόμο»

Αξιωματικός ε.α. του αμερικανικού Ναυτικού εξιστορεί την εμπειρία του για τα ΑΤΙΑ: «Έχω εφιάλτες από τότε»

Ένα ακόμη περιστατικό συνάντησης πιλότων  με άγνωστα αντικείμενα εξιστορεί ένα πρώην μέλος του αμερικανικού Ναυτικού.

Όπως λέει ο ίδιος το συμβάν σημειώθηκε ανοικτά των ακτών του Σαν Ντιέγκο με το αεροπλανοφόρο Nimitz. Ο ίδιος υπηρετούσε ως αξιωματικός αναχαίτισης στο αμερικανικό αντιτορπιλικό USS Princeton όταν εντόπισε τα άγνωστα αντικείμενα τα οποία είναι γνωστά με το χαρακτηριστικό tic-tac.

«Ένα από αυτά βρέθηκε από τα 28.000 πόδια στην επιφάνεια της θάλασσας σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο», είπε χαρακτηριστικά την ώρα που κατεύθυνε δύο F/A-18 από το  Nimitz για να αναχαιτίσει το άγνωστο αντικείμενο,

Από τότε οπ ίδιος έχει εφιάλτες όπως λέεει χαρακτηριστικά.

«Τι εφιάλτες» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος: Εφιάλτες ότι έρχεται το τέλος του κόσμου» απάντησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.