ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νιγηρία: Αυτό είναι το «Δάσος του Τρόμου» όπου αμέτρητοι άνθρωποι εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς

Ανακαλύφθηκε τον Μάρτιο του 2014

Νιγηρία: Αυτό είναι το «Δάσος του Τρόμου» όπου αμέτρητοι άνθρωποι εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς

Το «Δάσος του Τρόμου» στο Ιμπαντάν – γνωστό και ως το «Σπίτι του Τρόμου» στο Ιμπαντάν – ήταν ένα ετοιμόρροπο κτίριο που πιστεύεται ότι χρησιμοποιούνταν για απαγωγές, δολοφονίες και τελετουργικές θυσίες, το οποίο βρισκόταν στο δάσος Soka στο Ιμπαντάν, στην πολιτεία Oyo της Νιγηρίας.

Ανακαλύφθηκε τον Μάρτιο του 2014, όταν μια ομάδα οδηγών ταξί με μοτοσικλέτα πήγε να αναζητήσει έναν συνάδελφό της που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς.

Αν πρόκειται να ψηφίσετε το κόμμα «Έλληνες» του Η.Κασιδιάρη και απαγορευθεί η συμμετοχή του στις εκλογές, θα ψηφίζατε ΣΥΡΙΖΑ για να «τιμωρήσετε» την κυβέρνηση;

  • Ναι (23%, 4.118 Votes)
  • Όχι (66%, 11.893 Votes)
  • Ίσως ναι (5%, 816 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 133 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (6%, 1.033 Votes)

Σύνολο ψήφων: 17.993

Loading ... Loading ...

Η αστυνομία ερεύνησε το εγκαταλελειμμένο κτίριο για να βρει σκελετούς, πτώματα σε αποσύνθεση, κρανία, οστά και αιματοβαμμένα πατώματα, μαζί με ανθρώπους αλυσοδεμένους με σίδερα στα πόδια.

Τότε, η εκπρόσωπος της αστυνομίας Olabisi Ilobanafor δήλωσε στο AFP: «Όταν φτάσαμε στο εγκαταλελειμμένο κτίριο στην κοινότητα Soka του Ibadan χθες (Σάββατο), είδαμε αποσυντεθειμένα πτώματα, σκελετούς και κρανία στο κτίριο και στους γύρω θάμνους. Περίπου επτά υποσιτισμένα ανθρώπινα όντα που έμοιαζαν με ζωντανούς σκελετούς διασώθηκαν επίσης στους θάμνους γύρω από το κτίριο».

Ο Ilobanafor δήλωσε ότι οι οδηγοί ταξί είχαν πέσει πάνω στη φρίκη μετά από καταγγελία στην αστυνομία για την εξαφάνιση συναδέλφων τους υπό ύποπτες συνθήκες.

«Δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο στο Ibadan ή στην πολιτεία [Oyo]”, πρόσθεσε. «Η αστυνομία θα διερευνήσει αυτό το έγκλημα σε όλες του τις διακλαδώσεις».

Η αστυνομία συνέλαβε έξι άτομα στον τόπο του εγκλήματος, μεταξύ των οποίων πέντε φρουρούς ασφαλείας που φέρονται να είχαν όπλα όπως πιστόλια, τόξα και βέλη, με τον κυβερνήτη της πολιτείας Όγιο, Abiola Ajimobi, να δηλώνει αργότερα στους ντόπιους ότι οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν.

Σύμφωνα με την νιγηριανή εφημερίδα The Nation, τα θύματα που διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν στο κρατικό νοσοκομείο για “ιατρική περίθαλψη”, αργότερα επανενώθηκαν με τις οικογένειές τους.

Ένας εργαζόμενος του νοσοκομείου δήλωσε στο δημοσίευμα ότι ορισμένα από τα θύματα έπασχαν για χρόνια από ψυχική διαταραχή και παραπέμφθηκαν στο ψυχιατρικό νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη. The Soka Ibadan Story - How 50 skulls were found in an horror Forest

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.