ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Ταξιδιώτης του χρόνου» αποκαλύπτει: Αυτή θα είναι η μεγάλη ανακάλυψη που θα γίνει στις 28 Δεκεμβρίου (βίντεο)

Η ανάρτηση του χρήστη «Alaric» έχει συγκεντρώσει πάνω από 2,3 εκατομμύρια προβολές σε μόλις μία εβδομάδα

«Ταξιδιώτης του χρόνου» αποκαλύπτει: Αυτή θα είναι η μεγάλη ανακάλυψη που θα γίνει στις 28 Δεκεμβρίου (βίντεο)

Μία ανάρτηση στο TikTok έχει γίνει viral προκαλώντας φρενίτιδα με το περιεχόμενό της. Κι αυτό διότι ο δημιουργός της που ισχυρίζεται ότι είναι ταξιδιώτης του χρόνου που έρχεται από το έτος 2671, κάνει μια σειρά από προβλέψεις που θα συμβούν τον φετινό Δεκέμβριο.

Η ανάρτηση του χρήστη «Alaric» έχει συγκεντρώσει πάνω από 2,3 εκατομμύρια προβολές σε μόλις μία εβδομάδα.

Ο ταξιδιώτης του χρόνου αναφέρει κάποιες ημερομηνίες μέσα στον Δεκέμβρη, όπου θα πρέπει ο κόσμος να προετοιμαστεί για κάποια γεγονότα.

Ανάμεσα στις ημερομηνίες που έχει σημειώσει, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η 28η Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τον ταξιδιώτη του χρόνου «οι επιστήμονες θα ανακαλύψουν ένα νέο φρούτο, το οποίο επιβραδύνει τη γήρανση. Γνωστό ως «Astrum», όποιος το τρώει θα προσθέτει 200 επιπλέον χρόνια ζωής και κάθε άτομο θα μπορεί να φάει μέχρι και πέντε».

Ο «Alaric» σημειώνει ακόμα ότι στις 19 Δεκεμβρίου «θα σχηματιστεί ένα νέος τύπος καταιγίδας με την ονομασία ”ηλεκτρικό χαλάζι” όπου οι κεραυνοί και το χαλάζι αναμειγνύονται.

Το χαλάζι θα καίει ότι αγγίζει, με τα εγκαύματα να είναι 3ου βαθμού».

Αναπόφευκτα, οι χρήστες του TikTok βρήκαν την ευκαιρία να χλευάσουν τις παραπάνω προβλέψεις, ενώ κάποιοι έσπευσαν να τρολάρουν τον συγκεκριμένο ταξιδιώτη του χρόνου σχολιάζοντας ότι θα προτιμούσαν να μάθουν πότε θα κυκλοφορήσει η τελευταία έκδοση του παιχνιδιού «Grand Theft Auto» (GTA).

@radianttimetraveler

December is for the ones… #fyp #fypage #timetravel #timetraveler #radianttime #viral #xyzbca #entertainment

♬ Instinct – Soundridemusic

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.