«Χρονοταξιδιώτης» ισχυρίζεται πως οι εξωγήινοι θα εισβάλουν… σήμερα στη Γη! (βίντεο)

Τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση όπως ήταν αναμενόμενο έπεσαν «βροχή»

«Χρονοταξιδιώτης» ισχυρίζεται πως οι εξωγήινοι θα εισβάλουν… σήμερα στη Γη! (βίντεο)

Σε μία από τις πιο αυξανόμενες τάσεις στο TikTok έχουν εξελιχθεί οι «χρονοταξιδιώτες», οι άνθρωποι δηλαδή που ισχυρίζονται ότι προέρχονται από το μέλλον και κάνουν βαρυσήμαντες προβλέψεις για το (συνήθως ζοφερό) μέλλον της ανθρωπότητας.

Συχνά αυτές οι προβλέψεις είναι «σκοτεινές», συμπεριλαμβανομένων και αυτών για έναρξη πολέμων και πρόσκρουση αστεροειδών στον πλανήτη μας.

Σύμφωνα όμως με την Daily Mail, η τελευταία πρόβλεψη χρονοταξιδιώτη ξεπερνά κάθε προηγούμενο καθώς, όπως αναφέρει, επίκειται εισβολή εξωγήινων στη Γη… σήμερα!

Ο TikToker που κάνει την πρόβλεψη, ονόματι Eno Alaric, ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα @theradiantimetraveller, ισχυρίζεται ότι είναι από το έτος 2671.

Ο λογαριασμός του έχει περισσότερους από 350.000 followers και η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές. Η πρώτη ανάρτηση που είχε κάνει έγινε τον περασμένο Οκτώβριο όπου και έγραψε: «Ναι, είμαι πραγματικός ταξιδιώτης στο χρόνο, ο κόσμος σύντομα θα τελειώσει».

Διευκρινίζοντας την εν λόγω «προφητεία», αναφέρει στη συνέχεια ότι η Γη δεν τελειώνει στις 23 Μαρτίου. Απλά το είδος «The Champion» θα φέρει ανθρώπους σε κάποιον άλλο πλανήτη.

@radianttimetraveler There is a lot you need to know… #fyp #radianttime #foryou #timetravel #viral #timetraveler #xyzbca ♬ Horror Music(842278) – Pavel

Οπως είναι λογικό, το εν λόγω βίντεο έγινε δεκτό με εκατοντάδες σχόλια, στη συντριπτική τους πλειονότητα… σαρκαστικά. Ένας έγραψε: «Αυτή την Πέμπτη; Φτιάχνω το χειρόφρενο μου, θα γίνει η εισβολή πριν πληρώσω ή μετά;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Απόδειξε το. Πες μου ποιοι είναι οι αριθμοί της λοταρίας στο PowerBar αυτήν την εβδομάδα», πρόσθεσε ένας άλλος. Ένας τρίτος έγραψε: «Κι εγώ είμαι ταξιδιώτης στο χρόνο και ήρθα να σας πω ότι την 1η Ιανουαρίου είναι η Πρωτοχρονιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.