ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ξεκίνησαν τις κηδείες οι «ειδικοί» του τρόμου: «Περισσότεροι από 14 χιλιάδες ανεμβολίαστοι θα πεθάνουν τον χειμώνα»!

Ξεκίνησαν τις κηδείες οι «ειδικοί» του τρόμου: «Περισσότεροι από 14 χιλιάδες ανεμβολίαστοι θα πεθάνουν τον χειμώνα»!

Ένα σενάριο τρόμου προσπαθεί να επιβάλει η κυβέρνηση στους ανεμβολίαστους πολίτες, με την βοήθεια του καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα και των δηλώσεών του.

Συγκεκριμένα ο καθηγητής εκτίμησε ότι ο αριθμός των νεκρών μέσα στο χειμώνα θα φτάσει τους 12.000 μέχρι 14.000 θανάτους ατόμων άνω των 60 ετών που έχουν επιλέξει να μη κάνουν το εμβόλιο! Δηλαδή το «τείχος ανοσίας» που επαίρεται η κυβέρνηση δεν θα υπάρχει;

Στη συνέχεια ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας υποστήριξε ότι η αλλαγή του DNA από το εμβόλιο είναι «ανυπόστατη επιστημονικά, αλλά δυστυχώς υπάρχει ένα ποσοστό του πληθυσμού που πιστεύει ότι ισχύει».

Μάλλον θα πρέπει να διαβάσει και κάπoιες άλλες επιστημονικές μελέτες πέρα από αυτές των ερευνητών της Pfizer για το τι μπορούν να προκαλέσουν μεσο-μακροπρόθεσμα τα εμβόλια mRNA, πέρα από τις άμεσες παρενέργειες που είναι οι μυοκαρδίτιδες.

Επίσης ισχυρίστηκε ότι η θέση δεκάδων επιστημόνων, πολύ ανώτερων σε ότι αφορά τις δημοσιεύσεις τους και το ερευνητικό τους έργο, από αυτό του ιδίου ότι «Τα εμβόλια προάγουν τις μεταλλάξεις» είναι «κακοήθης άγνοια. Όχι μόνο δεν προάγουν τις μεταλλάξεις, προφυλάσσουν. Αυτά τα μαθαίνουμε σε πρωτοετής φοιτητές. Η μελέτη που έχει εγκριθεί από τον EMA και τον FDA έχει τα πάντα, είναι εύκολο κάποιος να τη βρει».

Ποια μελέτη του ΕΜΑ; Αυτή που έδινε το πράσινο φως στο εμβόλιο της AstraZeneca με τα γνωστά αποτελέσματα;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.