ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γυναίκες καταγγέλλουν ότι μεγάλωσε το στήθος τους μετά το εμβόλιο – Τι αναφέρουν στα social media

Γυναίκες καταγγέλλουν ότι μεγάλωσε το στήθος τους μετά το εμβόλιο – Τι αναφέρουν στα social media

Το μεγάλο στήθος είναι σήμα κατατεθέν για τις γυναίκες και “μαγνήτης” για τους άνδρες, με απόδειξη τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό πλαστικών επεμβάσεων.

Ωστόσο, σύμφωνα με αρκετούς TikToker πλέον δεν είναι απαραίτητο να κάνεις πλαστική για να αποκτήσεις το μεγάλο στήθος που πάντα ονειρευόσουν ή να ξοδέψεις ένα σωρό λεφτά για να τα μεγαλώσεις.

Απλά χρειάζεται να εμβολιαστείς με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Όσο απίθανο κι αν ακούγεται, αρκετές γυναίκες ισχυρίζονται ότι τα στήθη τους μοιάζουν εμφανώς μεγαλύτερα αφού έκαναν το εμβόλιο Pfizer για τον κορωνοϊό.

Για παράδειγμα η μπλόγκερ Vincenzena ανέβασε ένα βίντεο όπου δείχνει το στήθος της πριν και μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό, με τη νεαρή κοπέλα να ισχυρίζεται ότι μεγάλωσαν σε μέγεθος.

Το βίντεο έγινε απόλυτο viral, συγκεντρώνοντας εκατ. views και εκατοντάδες χιλιάδες σχόλια και likes.

Μάλιστα, πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι παρατήρησαν παρόμοια αύξηση και μετά τον δικό τους εμβολιασμό.

«Μου πήρε 2 βδομάδες μετά τη δεύτερη δόση!» λέει η Vincenzena, δείχνοντας με περηφάνεια το στήθος της στο βίντεο, συγκρίνοντας το με εικόνες του πριν τον εμβολιασμό με εμβόλιο Pfizer.

Αυτές οι παράξενες παρενέργειες του εμβολιασμού μπορεί να μοιάζει ως φάρσα ή ψέμα σε πολλούς ανθρώπους, αλλά θα μπορούσε να υπάρχει μια απλή επιστημονική εξήγηση.

Ο Νορβηγός γιατρός Χάινριχ Μπάκμαν εξήγησε σε τοπικά ΜΜΕ της πατρίδας του ότι κατά τον εμβολιασμό οι λεμφαδένες προσωρινά μεγαλώνουν, κάτι που κάνει το στήθος να εμφανίζεται μεγαλύτερο.

“Περίπου το 10% των γυναικών που έχουν εμβολιαστεί έχουν διογκωμένους λεμφαδένες στις μασχάλες. Εξαιτίας αυτού, το στήθος θα κινηθεί προς τα εμπρός λιγάκι και θα φαίνεται λες κι έχει μεγαλώσει” ανέφερε ο Μπάκμαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.