ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Εστίαση: Το αλαλούμ με τα μέτρα το βαφτίζουν τώρα «σενάρια» – Εξετάζουν τη λειτουργία χώρων μόνο για εμβολιασμένους

Εστίαση: Το αλαλούμ με τα μέτρα το βαφτίζουν τώρα «σενάρια» – Εξετάζουν τη λειτουργία χώρων μόνο για εμβολιασμένους

Νέα υποτίθεται δεδομένα δημιουργεί η «επέλαση» της ινδικής μετάλλαξης σε ότι αφορά τη λειτουργία της αγοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η κρατική ΕΡΤ, η κυβέρνηση επεξεργάζεται πλέον τρία σενάρια, τα οποία είναι ουσιαστικά δύο:

Το πρώτο είναι να μετατεθεί η ημερομηνία έναρξης των μέτρων για τους κλειστούς χώρους, από τις 15 Ιουλίου στις 22 Ιουλίου.

Με βάση τις προ εβδομάδας ανακοινώσεις, στις 15 Ιουλίου θα ανοίξουν οι κλειστοί χώροι, είτε ως αμιγείς (μόνο για εμβολιασμένους και με μεγαλύτερη πληρότητα) είτε ως μεικτοί (για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και με σαφώς χαμηλότερη πληρότητα).

Το δεύτερο είναι η λήψη απόφασης για λειτουργία χώρων αποκλειστικά για εμβολιασμένους, οι οποίοι θα έχουν και μεγαλύτερο ποσοστό πληρότητας, προκειμένου οι επιχειρηματίες να έχουν ένα ακόμα κίνητρο, για άλμα προς το… κενό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τρίτο σενάριο είναι να προχωρήσουμε με βάση όσα ήδη έχουν ανακοινωθεί: αμιγείς χώροι και μεικτοί χώροι, με ειδική σήμανση και υποχρεωτική δήλωση από τους επιχειρηματίες για τον τρόπο λειτουργίας…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.