ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προστέθηκαν στους δικαιούχους των self test τα παιδιά από 12 έως 17 ετών

Προστέθηκαν στους δικαιούχους των self test τα παιδιά από 12 έως 17 ετών

Η Αριστοτελία Πελώνη γνωστοποίησε ότι τα παιδιά από 12 έως 17 ετών θα προστεθούν στους δικαιούχους για την απόκτηση δωρεάν self test.

Την ίδια στιγμή ανακοίνωσε ότι παρατείνεται η διάθεση 4 self test για όλους μέχρι 17 Ιουλίου.

Όπως ανακοίνωσε η κυρία Πελώνη, «το 51% των νέων κρουσμάτων εντοπίστηκαν ύστερα από αυτοδιαγνωστικά τεστ, γεγονός που αποδεικνύει τη μεγάλη συμβολή τους στον εντοπισμό και την έγκαιρη ιχνηλάτηση νέων κρουσμάτων».

Μάλιστα τόνισε ότι η απόφαση για self test στις νεώτερες ηλικίες πάρθηκε καθώς η μετάλλαξη Δέλτα χτυπά τις νεαρότερες ηλικίες. Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Καθώς η νέα μετάλλαξη εντοπίζεται κυρίως σε νεότερες ηλικίες, αποφασίστηκε να προστεθούν στους έως τώρα δικαιούχους δωρεάν self test και τα παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών. Αλλά και να παραταθεί μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο, 17 Ιουλίου, η διάθεση μέσω των φαρμακείων των 4 αυτοδιαγνωστικών τεστ (self tests) στους δικαιούχους του μηνός Ιουλίου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.