ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΠΟΕΔΗΝ: «Η υποχρεωτικότητα παραβιάζει συνταγματικές ελευθερίες και ατομικά δικαιώματα»

ΠΟΕΔΗΝ: «Η υποχρεωτικότητα παραβιάζει συνταγματικές ελευθερίες και ατομικά δικαιώματα»

Η ΠΟΕΔΗΝ εξέφρασε την αντίθεση της για τις ανακοινώσεις με τις οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Τι αναφέρει η Απόφαση του Γενικού Συμβουλίου

«Το υγειονομικό προσωπικό συμμετέχει μαζικά στον εμβολιασμό. Είναι η κοινωνική ομάδα που συντριπτικά έχει το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμού, αγγίζοντας το 90% (εμβολιασμένοι, φυσική ανοσία, αναμονή εμβολιασμού, μη εμβολιασμένοι με ιατρική εντολή).

Το υγειονομικό προσωπικό στοχοποιείται με ανακρίβειες και στρεβλά στοιχεία εκ του πονηρού. Εμβολιασμένος ή μη ο υγειονομικός τηρεί τα μέτρα ατομικής προστασίας προστατεύοντας τον εαυτό του και τους ασθενείς. Είναι χρέος και καθήκον ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού.

Εξάλλου πληρώσαμε βαρύ το τίμημα του κορωνοϊού. Χάσαμε 27 συναδέλφους από κορωνοϊό με τον θάνατό τους να μην χαρακτηρίζεται ως εργατικό ατύχημα. Είμαστε ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των υγειονομικών και Προνοιακών υπαλλήλων.

Η υποχρεωτικότητα παραβιάζει συνταγματικές ελευθερίες και ατομικά δικαιώματα. Με πειθώ θα εμβολιαστούν όλοι οι υγειονομικοί. Ο εξαναγκασμός ή επιβολή πειθαρχικών μέτρων οδηγεί σε αντίθετα αποτελέσματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.