ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιταλία: 177 υγειονομικοί σε αναστολή γιατί είπαν «όχι» στον υποχρεωτικό εμβολιασμό!

Ιταλία: 177 υγειονομικοί σε αναστολή γιατί είπαν «όχι» στον υποχρεωτικό εμβολιασμό!

Στην πόλη Πορντενόνε της βορειοανατολικής Ιταλίας τέθηκαν σήμερα σε αναστολή 177 υγειονομικοί, οι οποίοι αρνήθηκαν να εμβολιαστούν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, οι 46 εξ αυτών είναι νοσηλευτές και οι υπόλοιποι γιατροί και μέλη του βοηθητικού προσωπικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρόσωπα αυτά δεν παρουσιάσθηκαν τον Ιούνιο για εμβολιασμό στα ραντεβού που τους είχαν δοθεί. Όπως προβλέπει η ιταλική νομοθεσία, οι 177 υγειονομικοί παύονται των καθηκόντων τους μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

«Όταν υπάρχουν κανόνες, πρέπει να εφαρμόζονται. Είναι η αρχή μιας διαδικασίας η οποία θα εφαρμοστεί, όπως προβλέπει ο νόμος, και από τα υπόλοιπα παραρτήματα του εθνικού συστήματος υγείας», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της περιφέρειας Βένετο Ρικάρντο Ρικάρντι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.