ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για τους εμβολιασμούς κατ’ οίκον – Τα κριτήρια για τους πολίτες

Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για τους εμβολιασμούς κατ’ οίκον – Τα κριτήρια για τους πολίτες

Ο Μάριος Θεμιστοκλέους στη σημερινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας γνωστοποίησε ότι ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για τους κατ’ οίκον εμβολιασμούς

Στην πλατφόρμα θα μπορούν να εισέρχονται οι γιατροί ώστε να δηλώνουν τους πολίτες που έχουν δυσκολία μετάβασης στα εμβολιαστικά κέντρα ώστε να καταρτιστεί το πρόγραμμα εμβολιασμού τους.

Τα κριτήρια για ένταξη στο πρόγραμμα:

  • Άτομα με δυσκολία μετακίνησης
  • Πολίτες που βρίσκονται μόνιμο κλινοστατισμό
  • Πολίτες με βαριά ψυχική ή νοητική νόσο, όπως πχ Alzhaimer

Ο εμβολιασμός κατ’οίκον θα πραγματοποιηθεί από ιδιώτες γιατρούς ή κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ.

Όταν κάποιος ενταχθεί στο πρόγραμμα, θα ειδοποιείται μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα πότε θα γίνει ο εμβολιασμός του.

Ο εμβολιασμός κατ’οίκον θα γίνει με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson&Johnson.

Τέλος, ο κ. Θεμιστοκλέους σημείωσε ότι από από αύριο οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού για τον εμβολιασμό τους με οποιοδήποτε εμβόλιο αυθημερόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.