Πατέρας 35χρονου που πέθανε μετά τον εμβολιασμό: «Επικίνδυνη η διαδικασία – Το νοσοκομείο έκανε ψευδείς ανακοινώσεις»

Πατέρας 35χρονου που πέθανε μετά τον εμβολιασμό: «Επικίνδυνη η διαδικασία – Το νοσοκομείο έκανε ψευδείς ανακοινώσεις»

Ξεσπά ο πατέρας του 35χρονος που πέθανε μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer στην Κόρινθο, καθώς προχώρησε σε μια δήλωση με την οποία απαντάει στα όσα ανέφερε το νοσοκομείο.

Ο άτυχος άνδρας έκανε το εμβόλιο της Pfizer στο νοσοκομείο Κορίνθου, την πρώτη δόση για την ακρίβεια, την περασμένη Παρασκευή, 16 Ιουλίου, και την επόμενη ημέρα αισθάνθηκε αδιαθεσία και πυρετό.

Μάλιστα, μόλις έκανε το εμβόλιο, έκανε και rapid test και βγήκε θετικός στον κορωνοϊό, με τα συμπτώματα να μην υποχωρούν.

Ο νεαρός, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, αλλά έπαθε ανακοπή και οι γιατροί του έκαναν μαλάξεις σε έναν προθάλαμο, εντούτοις, ο 35χρονος δεν τα κατάφερε και κατέληξε το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουλίου, μία εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό του.

Στη συνέχεια το νοσοκομείο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υποστήριζε πως ο άνδρας πέθανε από τον κορωνοϊό και όχι από το εμβόλιο. Ποια είναι η αλήθεια; Άγνωστο! Αυτή αναζητεί και ο πατέρας του αδικοχαμένου άνδρα.

Παρακάτω, όσα δηλώνει ο πατέρας:

«Η αναζήτηση της αλήθειας για την τραγική κατάληξη του αγαπημένου μας υιού και αδελφού δεν συνιστά διαστρέβλωση της πραγματικότητας και παραποίηση των γεγονότων, όπως απαράδεκτα εκθέτει ο κ. Διοικητής του Νοσοκομείου Κορίνθου σε ανακοίνωσή του, αλλά το ελάχιστο καθήκον μας στη μνήμη ενός νέου ανθρώπου που έφυγε ανεξήγητα και άδικα.

Άλλωστε η εύρεση της αλήθειας και η αναζήτηση τυχόν ευθυνών θα έπρεπε να ήταν προτεραιότητα του νοσοκομείου για να μην συμβεί το ίδιο σε άλλη οικογένεια!!!

Καλό θα ήταν λοιπόν να σεβαστεί ο κ. Διοικητής το πένθος μας και να μην προβαίνει σε βιαστικές ανακοινώσεις που μας θίγουν πριν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης που δεν έχει ολοκληρωθεί.

Με τη σειρά μας οφείλουμε να ενημερώσουμε για τις ψευδείς ανακοινώσεις του νοσοκομείου εις μνήμη του παιδιού μας.

Αρχικά τη 2ωρη καθυστέρηση του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια τη μη συνεργασία τους για τη παραχώρηση βοήθειας τους στο παιδί μας, με συνέπεια το χάσιμο πολύτιμου χρόνου!

Επίσης το νοσοκομείο αναφέρει ότι το παιδί μας, δέχτηκε ενδοτραχειακή διασωλήνωση και έναρξη καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

ΕΓΩ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ που παρακολουθούσαμε τη διαδικασία, δηλώνουμε ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ενδοτραχειακή διασωλήνωση αλλά μόνο καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση με μαλάξεις χεριών και όχι φυσικά με απνιδωτή όπως έπρεπε να είχε γίνει!!!

Στη συνέχεια για την αναφορά του νοσοκομείου ότι άργησε να νοσηλευτεί, δηλώνουμε ότι από την ημέρα του εμβολίου (16/7/21), το παιδί μας ανέβασε πυρετό την επόμενη ημέρα και του χορηγήθηκαν αντιπυρετικά, θεωρώντας ότι ήταν παρενέργεια του εμβολίου, όπως γνωρίζουμε όλοι και όπως μας καθησύχασαν άλλοι γιατροί. Η κατάσταση ήταν υπό έλεγχο μέχρι τη μοιραία (23η Ιουλίου), που παρουσίασε πρόβλημα στο οξυγόνο. Τέλος είμαστε υπέρ των εμβολιασμών, όταν η διαδικασία πριν αυτών, γίνεται σωστά! Το νοσοκομείο Κορίνθου δε διενεργεί καμία θερμομέτρηση ή έστω κάποιο τεστ παρά μόνο ένα φτωχό ερωτηματολόγιο, καθιστώντας τη διαδικασία ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ για κάποιον που ίσως νοσεί από COVID και είναι ασυμπτωματικός!!!!

Για όλα τα προανεφερόμενα το αποτέλεσμα είναι ότι ένας νέος άνθρωπος πέθανε έξω από την πόρτα του νοσοκομείο σε προθάλαμο κοινής θέας, που ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Τ.Ε.Π. ενώ 5 λεπτά πριν μιλούσε με τον πατέρα του!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=XvF_sva-m9o&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.