Δ.Γάκης: «Βάζουμε το πιστόλι στο κεφάλι για ένα εμβόλιο που δεν προστατεύει – Θα μιλάω και ας με κυνηγήσουν»!

Δ.Γάκης: «Βάζουμε το πιστόλι στο κεφάλι για ένα εμβόλιο που δεν προστατεύει – Θα μιλάω και ας με κυνηγήσουν»!

«Ρουκέτες» εξαπέλυσε ο κορυφαίος γιατρός και πρώην Διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο εμβολιαστικό πρόγραμμα στην Ελλάδα και στην ανοσία που προσφέρει το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech, η οποία σύμφωνα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας του Ισραήλ… «εξαερώθηκε».

«Είναι ένα εμβόλιο το οποίο δεν προστατεύει, ήδη έπεσε η προστασία του από το 94%, στο 64% πριν δύο εβδομάδες και τώρα έπεσε στο 39% και να αφήσουν αυτά που λένε, “ξέρετε αλλά προστατεύει από τη βαριά νόσηση και τη μονάδα εντατικής θεραπείας”. Όχι κύριοι την άδεια την πήρε βάση της προστασίας από μόλυνση, η σύγκριση στη μελέτη έγινε βάση της σύγκρισης της προστασίας από μόλυνση των δύο ομάδων», είπε ο Δ.Γάκης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης.

Προσθέτοντας πως «το ECDC, το CDC και ο ΠΟΥ είχαν βάλει ως όριο το 50%, άρα είναι έξω και από τις τρεις προδιαγραφές, άρα γιατί μας πρήζετε; Από εκεί και κάτω δεν εγκρίνεται ένα εμβόλιο, υπήρχε εμβόλιο που πέτυχε το 48% και δεν το ενέκριναν, και καλά κάνανε. Εδώ λοιπόν βάζουμε το πιστόλι στο κεφάλι για ένα εμβόλιο που δεν πληροί το 50%! Θέλετε να με τιμωρήσετε γι’ αυτό που λέω; Τιμωρείστε με, αυτή είναι η πραγματικότητα!»

Ενώ αναφέρθηκε και στην διάρκεια της ανοσίας που προσφέρει το εμβόλιο τονίζοντας πως: «Γιατί καιγόμαστε να εμβολιάσουμε τους κάτω των 50 και δεν στρέφουμε την προσοχή μας στους άνω των 50 και μάλιστα να πω στον πρωθυπουργό και την ΠτΔ να προσέχουν γιατί πλέον το εμβόλιο τους έχει ξεθυμάνει και χρειάζεται ενδεχομένως επανεμβολιασμό. Βεβαίως οι επιστήμονες οι οποίοι μονοπωλούν τα μεγάλα κανάλια δεν κάθισαν να κάνουν μια μελέτη για να δουν πόσο διαρκεί η ανοσία.

Κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα και με τις αναγγελίες του Α.Μπουρλά, ο οποίος ζητάει 3η δόση μετά τους 6 μήνες ο πρωθυπουργός, οι πολιτικοί, οι υπουργοί, οι ιατροί, οι νοσηλευτές, που εμβολιάστηκαν Ιανουάριο-Φεβρουάριο πλέον είναι ακάλυπτοι. Θα πρέπει να μελετηθεί η ανοσία τους».

Τέλος μίλησε και για τους εμβολιασμού παιδιών: «Ο κίνδυνος από το εμβόλιο ήταν τριπλάσιος στην ομάδα παιδιών που εμβολιάστηκαν σε σχέση με την ομάδα control, γιατί να κάνει το εμβόλιο; Αυτά αποκρύπτονται. Αυτά βγαίνουν από τη μελέτη της Pfizer, στους πίνακες που δημοσιεύει και τα γράφουν επιστήμονες και τα δημοσιεύουν σε μεγάλα περιοδικά. Δηλαδή όταν ένας γιατρός όταν τα πει αυτά είναι ψεκασμένος και αντιεμβολιαστής ή ένας άνθρωπος που ενημερώνει σωστά; Η ωφέλεια του εμβολίου στους άνω των 50 είναι εμφανής, είμαι ψεκασμένος; Εγώ θα συνεχίσω να μιλάω και ας με κυνηγήσουν όσο θέλουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=XvF_sva-m9o&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.