ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Θεμιστοκλέους: Έχουμε κτίσει τείχος ανοσίας στην Ελλάδα! – Γιατί τότε πιέζουν για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς;

Μ.Θεμιστοκλέους: Έχουμε κτίσει τείχος ανοσίας στην Ελλάδα! – Γιατί τότε πιέζουν για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς;

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους ομολόγησε πως στην Ελλάδα έχουμε κτίσει τείχος ανοσίας!

Συγκεκριμένα ο Μ.Θεμιστοκλέους είπε πως περίπου 5 εκατομμύρια πολίτες είναι πλέον πλήρως εμβολιασμένο κάτι που μεταφράζεται σε κάλυψη περίπου 65% του ενήλικου πληθυσμού. Ενώ πρόσθεσε πως μαζί με τους νοσήσαντες το τείχος ανοσίας είναι πάνω από 70%.

Άρα τι συμβαίνει; Γιατί η κυβέρνηση επιμένει για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και επιβάλει μέτρα-Απαρτχάιντ; Γιατί καταγράφουμε πολλά κρούσματα και δεν έχουμε τελειώσει τον ιό όπως διαβεβαίωναν πριν από λίγο καιρό οι «ειδικοί»;

Παράλληλα ο Μ.Θεμιστοκλέους αναφέρθηκε στην μείωση (!) στα ραντεβού που υπάρχει τον τελευταίο καιρό, κάτι που υποστήριξε πως οφείλεται στο ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Παράλληλα σημείωσε πως κάτι τέτοιο παρατηρείται και στις υπόλοιπες χώρες. Μόνο υπενθυμίσουμε πως τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, νέες κυρώσεις σε ανεμβολίαστους και κάποιος θα περίμενε πως θα είχαν αυξηθεί οι αριθμοί των εμβολιασμών, αφού αυτό υποστήριζαν συνέχεια τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

Ο κ. Θεμιστοκλέους εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των νέων ηλικίας 18-24 ετών, υπογραμμίζοντας πως συνεχίζουμε να έχουμε περίπου 20.000 ραντεβού την ημέρα.

Εξηγώντας πως υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα εμβολίων σε πολλά σημεία της επικράτειας, ο κ. Θεμιστοκλέους είπε πως μπορούν όσοι βρίσκονται σε διακοπές μπορούν να κάνουν τη 2η δόση του εμβολίου εκεί που παραθερίζουν, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για κάποιον που κλείνει τώρα ραντεβού να εμβολιαστεί ακόμη και την ίδια ημέρα.

Υπενθύμισε πως την Παρασκευή ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των παιδιών 12-15 ετών, με τη συγκατάθεση των γονέων. Ξεκαθάρισε ότι ο εμβολιασμών παιδιών κάτω των 12 ετών, δεν έχει ενταχθεί στον επιχειρησιακό σχεδιασμό, καθώς δεν έχει λάβει ακόμη έγκριση από τις ευρωπαϊκές υγειονομικές Αρχές.

Αναφερόμενος σε όσους αντιδρούν στους μαζικούς εμβολιασμούς είπε πως «στην Ελλάδα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να μην έχουμε ένα καλά οργανωμένο αντιεμβολιαστικό κίνημα». Άφησε αιχμές κατά ορισμένων ιατρών που αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, λέγοντας πως «στην Ιατρική υπάρχουν κανόνες και πρέπει να ακολουθούνται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.