Δ.Αθηναίων: Ξεκινούν στις 2 Αυγούστου οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί

Δ.Αθηναίων: Ξεκινούν στις 2 Αυγούστου οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί

Οι υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και την 1η Υγειονομική Περιφέρεια, ξεκινούν από την ερχόμενη Δευτέρα 2 Αυγούστου εμβολιασμούς κατ’ οίκον.

Οι εμβολιασμοί κατ’ οίκον, θα γίνονται σε ηλικιωμένους, άτομα με Αναπηρία, ανήμπορους και μοναχικούς ανθρώπους που αδυνατούν να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα της Αθήνας.

Οι πολίτες που θέλουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα θα πρέπει να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210.3428745 (08.00-17.00).

Ο εμβολιασμός θα πραγματοποιείται από κινητές μονάδες του Δήμου, οι οποίες στελεχώνονται με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας της 1ης ΥΠΕ που ανήκουν στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Αθηναίων.

«Ο Δήμος Αθηναίων συνεχίζει να συμβάλλει, με κάθε μέσο και τρόπο, στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και την επιστροφή στην κανονικότητα. Με πολύπλευρες δράσεις στηρίζει έμπρακτα το Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμών – Επιχείρηση ‘’Ελευθερία’’, προστατεύοντας τον ευάλωτο πληθυσμό της πόλης που επιθυμεί να εμβολιαστεί», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, συνεχίζεται το πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων για την μεταφορά ευάλωτων πολιτών προς και από τα εμβολιαστικά κέντρα, ώστε να μην υπάρξει ούτε ένας δημότης ανεμβολίαστος λόγω αδυναμίας μετάβασης στα εμβολιαστικά κέντρα της πρωτεύουσας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.