ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δ.Γάκης: «Υποχρεωτικότητα για ένα εμβόλιο που ούτε άτρωτο είναι – Ούτε αποτρέπει την μετάδοση»

Δ.Γάκης: «Υποχρεωτικότητα για ένα εμβόλιο που ούτε άτρωτο είναι – Ούτε αποτρέπει την μετάδοση»

Με μια ψύχραιμη ανάρτηση ο πρώην Διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, προσπαθεί να εξηγήσει γιατί έχει αποτύχει η διαχείριση της πανδημίας από την ελληνική κυβέρνηση.

Η ανάρτηση του:

«ΘΑ ΗΜΟΥΝ Ο ΕΥΤΥΧΕΣΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΑΝ ΕΙΣΑΚΟΥΟΝΤΑΝ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΠΚΡΑΤΟΥΣΕ Η ΛΟΓΙΚΗ…

Είναι δεδομένο ότι τα περισσότερα από όσα έχω γράψει, προτείνει, ψέξει έχουν γίνει αποδεκτά ή ακόμη και έχουν εφαρμοστεί…

Τι και αν τα εμφανίζουν σαν δικά τους… Το αποτέλεσμα μετράει!

Κατάλαβαν ότι η κατά τόπους επιδημιολογική επιτήρηση είναι ασυγκρίτως καλύτερη από τα locdowns…Παρά την αντίδραση του “καθηγητού lockdown”…

Το δύσκολο είναι να καταλάβουν ότι η τακτική της υποχρεωτικότητος όχι μόνον δεν βοηθά αλλά δημιουργεί αντίδραση και είναι επιζήμια !

Ότι η εμπιστοσύνη στον εμβολιασμό θα αποκατασταθεί και στους σκεπτικιστές , όταν εισάγετε όλα τα εμβόλια (Ρωσικό, Κινεζικά κλπ) και δοθεί η δυνατότητα στον πολίτη να επιλέξει.

Αφήστε κατά μέρος τις γεωπολιτικές εμπλοκές στην υγεία. Το μάθημα σας το δίνει ο κορωνοιός , ο οποίος δεν γνωρίζει γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά όρια…

Θα ακουστεί περίεργο εάν σας πω ότι το γεγονός ότι το εμβόλιο το αγοράζει το κράτος και το διαθέτει δωρεάν, είναι η κύρια αιτία καχυποψίας και σκεπτικισμού;

Έπεται η εμμονή στο συγκεκριμένο εμβόλιο!

Και ακολουθεί η υποχρεωτικότητα για ένα εμβόλιο που ούτε άτρωτο είναι (=νοσούν οι εμβολιασμένοι) ούτε αποτρέπει την μετάδοση. Βοηθάει, κατά συνέπειαν, μόνο τον εμβολιασμένο. Δεν είναι , όπως πχ το εμβόλιο της ιλαράς που ο εμβολιαζόμενος ούτε κολλάει ούτε μεταδίδει. Επομένως για το πρώτο δεν μπορείτε να επικαλείστε λόγους δημοσίου συμφέροντος αλλά μόνο ατομικού, ενώ για το δεύτερο μπορείτε και παραμπορείτε!

Άρα είναι άκυρη η επίκληση των λόγων προστασίας της δημόσιας υγείας βάσει των οποίων νομοθετείτε. Διότι υφίσταται μόνο μερική προστασία της ΑΤΟΜΙΚΗΣ υγείας και όχι της δημόσιας από την στιγμή που εξακολουθεί η μετάδοση.

Και τέλος καταλάβετε, ότι κάνετε τεράστια ζημία και στο θέμα των άλλων εμβολιασμών και διογκώνετε την ελάχιστη αντιεμβολιαστική ομάδα, πράγμα πολύ επικίνδυνο για τα παιδιά και την κοινωνία!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=XvF_sva-m9o&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.