ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οδοντίατρος «απαγορεύει» το πλύσιμο των δοντιών πριν το πρωινό – Δείτε τους λόγους (βίντεο)

Οδοντίατρος «απαγορεύει» το πλύσιμο των δοντιών πριν το πρωινό – Δείτε τους λόγους (βίντεο)

Η οδοντίατρος Anna Peterson μέσω δημοσίευσης στο TikTok έβαλε “τέλος” στη διαμάχη για το αν πρέπει να πλένουμε τα δόντια μας πριν ή αφού φάμε πρωϊνό.

Συγκεκριμένα, η οδοντίατρος αποφάσισε να προειδοποιήσει τον κόσμο για τη βλάβη που μπορεί να προκαλέσει στα δόντια μία τόσο απλή συνήθεια σαν αυτή και εξηγεί γιατί.

Στο βίντεο που έχει μαζέψει πάνω από 800.000 προβολές και έχει συγκεντρώσει πάνω από 36 χιλιάδες «like», αναφέρει τα εξής:

«Γνωρίζατε ότι δεν πρέπει να βουρτσίζετε τα δόντια σας μετά το πρωινό; Πάντα να το κάνετε πριν φάτε. Και υπάρχουν δύο λόγοι γι΄αυτό: όταν τρώμε πρωινό, το στόμα μας γίνεται όξινο, οπότε αυτό που κάνουμε με την οδοντόβουρτσα είναι να μεταφέρουμε το οξύ στα δόντια, κάτι που φθείρει το σμάλτο. Ακόμα, το πλύσιμο πριν το πρωινό προστατεύει τα δόντια από οτιδήποτε πρόκειται να φάμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά υπήρξαν αντιδράσεις από τους χρήστες του διαδικτύου, με μερικούς να αναφέρουν ότι δεν τους αρέσει να τρώνε δημητριακά με γεύση μέντας, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει πρόβλημα αν πλύνεις τα δόντια σου 30 λεπτά αφού φας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.