ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Χανίων για τις αναστολές: «Ποιος θα πάρει την ευθύνη για τις ανθρώπινες ζωές που θα χαθούν;»

Εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Χανίων για τις αναστολές: «Ποιος θα πάρει την ευθύνη για τις ανθρώπινες ζωές που θα χαθούν;»

Σε μία περίοδο που τα νοσοκομεία “βράζουν” λόγω της πανδημίας, οι νοσηλείες ολοένα να αυξάνονται και που η ανάγκη για προσλήψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι υπαρκτή, έρχεται η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους υγειονομικούς.

Κάτι που κατακρίνουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Χανίων, οι οποίοι ναι μεν δηλώνουν υπέρ του εμβολιασμού, αλλά τάσσονται κατά της υποχρεωτικότητας. Για τον λόγο αυτό, συμμετέχουν στη στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ, η οποία ζητάει την αναστολή του νόμου της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και τις συνέπειες που αυτός έχει σε όσους από το υγειονομικό προσωπικό δεν έχουν εμβολιαστεί.

“Διαμαρτυρόμαστε για το φαινόμενο που θα συναντήσουμε” δήλωσε στο zarpanews.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Χανίων, Βαρδής Γεωργιακάκης. “Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως είμαστε υπέρ του εμβολιασμού, αλλά κατά της υποχρεωτικότητας. Μπαίνουν σε αναστολή άνθρωποι που έχουν προσφέρει τα πάντα στο νοσοκομείο” είπε χαρακτηριστικά.

“Ποιος θα πάρει την ευθύνη για τις ζωές που θα χαθούν; Ας έρθουν μέσα στα νοσοκομεία οι ιθύνοντες να δουν τι γίνεται“, κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως εργαζόμενοι του νοσοκομείου Χανίων, δίνουν το παρόν και στην παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από τα γραφεία της 7ης ΥΠΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.