ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αποκάλυψη φαρμακοποιού από την Πάτρα για τα εμβόλια: «Στις συσκευασίες δεν υπάρχουν φύλλα οδηγιών και είναι ύποπτο!

Αποκάλυψη φαρμακοποιού από την Πάτρα για τα εμβόλια: «Στις συσκευασίες δεν υπάρχουν φύλλα οδηγιών και είναι ύποπτο!

Η φαρμακοποιός, κα Μουμούρη, που εργάζεται στο νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας, υποστήριξε ότι αρκετοί είναι οι υγειονομικοί που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο. Μάλιστα, έδειξε on camera πως τα φύλλα οδηγιών σε συσκευασίες εμβολίων είναι…κενά!

«Ως φαρμακοποιός, θα σας πω ότι η δουλειά μου είναι να διαβάζω τις οδηγίες του κατασκευαστή όταν έρχονται τα σκευάσματα» τόνισε η φαρμακοποιός του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας», η οποία έδειξε on camera τις οδηγίες και εξήγησε πως τα φύλλα οδηγιών των εμβολίων ήταν κενά.

«Όταν ένα προϊόν δεν συνοδεύεται από φύλλο οδηγιών, αυτό είναι ύποπτο» συμπλήρωσε η κυρία Μουμούρη, με τον διευθυντή της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκο Καπραβέλο, και τον δημοσιογράφο να τα χάνουν για μία στιγμή.

Τελικά επικαλέστηκε έναν κατασκευαστή εμβολίου, χωρίς να τον κατονομάσει, ο οποίος είχε δώσει γραπτές οδηγίες.

«Το φάρμακο τελεί υπό συμπληρωματική παρακολούθηση και είναι υπό ειδική αδειοδότηση. Το φύλλο οδηγιών του φαρμάκου θα πρέπει να ενημερώνεται διαρκώς για τις ανεπιθύμητες παρενέργειες και ζητά από εμάς τους επαγγελματίες Υγείας να το ενημερώνουμε!!!»,

Σε αυτό το σημείο ο δημοσιογράφος την διέκοψε πήγε στον κ. Καπραβέλο και τελικά η φαρμακοποιός δεν μίλησε άλλο, με την υπόσχεση να συνεχίσει την επόμενη μέρα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.