ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τραγωδία στην Ηλεία: Πνίγηκε 50χρονος στη Ζαχάρω

Τραγωδία στην Ηλεία: Πνίγηκε 50χρονος στη Ζαχάρω

Τραγική κατάληξη είχε για έναν 50χρονο το απογευματινό του μπάνιο στην παραλία του Νεοχωρίου, στη Ζαχάρω το απόγευμα της Παρασκευής (28/08).

Σύμφωνα με το Patrisnews.com ήταν περασμένες επτά όταν ο άτυχος άνδρας, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Τον 50χρονο κατάφεραν να βγάλουν στην ακτή άλλοι λουόμενοι, που τον είδαν.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κρεστένων όπου απλά οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα, Σάββατο, αναμένεται να μεταφερθεί στην Πάτρα η σορός για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής όπου και θα δείξεις τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 51χρονος έχασε τη ζωή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.