ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αρμενία: Ενέκρινε την χρήση του μονοδοσικού Sputnik Light

Αρμενία: Ενέκρινε την χρήση του μονοδοσικού Sputnik Light

Το υπουργείο Υγείας της Αρμενίας γνωστοποίησε ότι προχωρά στην έγκριση της χρήσης του μονοδοσικού ρωσικού εμβολίου κατά του κορωνοϊού, Sputnik Light.

Η Αρμενία, να υπενθυμιστεί, είχε δώσει το «πράσινο φως» στο Sputnik V τον Φεβρουάριο.

«Το ρωσικό μονοδοσικό εμβόλιο Sputnik Light κατά του κορονοϊού έλαβε την έγκριση από το υπουργείο Υγείας της Αρμενίας» σημείωσε ο Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF).

«Χάρη στην ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του, το μονοδοσικό εμβόλιο Sputnik Light χρησιμοποιείται και μόνο του και εξετάζεται συνδυαστικά με άλλα εμβόλια από άλλους παραγωγείς σε μία σειρά χωρών» συμπλήρωσε ακόμη το RDIF.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια πηγή ενημερώνει πως η μελέτες για τη χρήση του Sputnik Light συνδυαστικά με άλλα εμβόλια είναι επίσης σε εξέλιξη σε Αργεντινή, Αζερμπαϊτζάν και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Αυτό έχει ήδη εγκριθεί σε Ρωσία και Λευκορωσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.