ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δ.Γάκης: «Ο εμβολιασμένος καθίσταται υπερμεταδότης με την Δέλτα»!

Δ.Γάκης: «Ο εμβολιασμένος καθίσταται υπερμεταδότης με την Δέλτα»!

Τα αποτελέσματα μελέτης που πραγματοποίησε το τμήμα Τροπικών νόσων της Οξφόρδης στο Βιετνάμ και δημοσιεύθηκε στο Lancet σχολίασε ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης.

Η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το ιικό φορτίο με Δέλτα είναι 251 φορές υψηλότερο σε εμβολιασμένους με AstraZeneca, κάτι που σύμφωνα με τον Δ.Γάκη αποδεικνύει ότι ο εμβολιασμένος καθίσταται υπερμεταδότης με την Δέλτα.

Όσα αναφέρει ο Δ.Γάκης σε ανάρτηση του

«ΟΞΦΟΡΔΗ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ LANCET: 251 ΦΟΡΕΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΙΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ, ME ΔΕΛΤΑ, ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ASTRAZENECA

Απίστευτο εύρημα από μελέτη εμβολιασμένων υγειονομικών στο Βιετνάμ που διεξήγαγε το τμήμα Τροπικών νόσων της Οξφόρδης

Δηλαδή, αποδεικνύεται ότι ο εμβολιασμένος με εμβόλιο που δομήθηκε για τα παλιά στελέχη της Covid-19, καθίσταται ΥΠΕΡΜΕΤΑΔΟΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΛΤΑ!

Έτσι εξηγείται, και το πώς η ΔΕΛΤΑ κατέκλυσε τις χώρες με υψηλό εμβολιασμό οι οποίες όσο ψηλότερα επίπεδα εμβολιασμού έχουν, τόσο περισσότερα νέα κρούσματα εμφανίζουν.

Είναι εμφανές, ότι η κρίση της ΔΕΛΤΑ, οφείλεται στην υπερμετάδοση από/ στους εμβολιασμένους κατά τον Peter McCullough (συνέντευξη στη Γαλλική France Soir).

ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΕΡΜΕΤΑΔΟΤΕΣ, ΘΕΤΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΊΝΔΥΝΟ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ;

Αφήστε τις απολυταρχικές αποφάσεις και την εμβολιολαγνεία και πάρτε ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ…

Καταλάβετε ότι δεν αντιμετωπίζεται έτσι η επιδημία… Η μαζική χρήση , άκριτα, ενός ατελούς εμβολίου το οδηγεί σε ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΗ! Το ΠΕΤΥΧΑΤΕ… Απαιτείστε , τουλάχιστον, επικαιροποίηση του έναντι της ΔΕΛΤΑ… εκτός αν άλλα είναι τα σχέδια σας…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.