Λέγε-λέγε οι Βρετανοί στο τέλος θα πείσουν τους Ρώσους να τους ρίξουν πυρηνικά

Αδελφή θανούσης υπαλλήλου στο ΕΚΑΒ: «Η αδελφή μου δεν πέθανε λόγω εμβολίου»

Αδελφή θανούσης υπαλλήλου στο ΕΚΑΒ: «Η αδελφή μου δεν πέθανε λόγω εμβολίου»

H αδελφή της θανούσης υπαλλήλου στο ΕΚΑΒ διαψεύδει πως ο θάνατος της 48χρονης οφείλεται στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με όσα τονίζει η Μάργαρη Ευτυχία η καταγγελία πως η Ελένη Μάργαρη πέθανε από το εμβόλιο για τον κορωνοϊό εμπεριέχει ανακριβείς πληροφορίες.

Να υπενθυμίσουμε πως η 48χρονη άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Παρασκευής και μετά από λίγες ώρες κυκλοφόρησαν οι πληροφορίες πως ο θάνατος της οφείλεται στο εμβόλιο. Κάτι το οποίο διαψεύδει η αδελφή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.