Π.Παπαγιαννάκης: «Κανένας λόγος να κάνουν παιδιά αυτά τα γενετικά σκευάσματα – Τα εκθέτουμε σε κινδύνους και επιπλοκές»

Π.Παπαγιαννάκης: «Κανένας λόγος να κάνουν παιδιά αυτά τα γενετικά σκευάσματα – Τα εκθέτουμε σε κινδύνους και επιπλοκές»

Ο γαστρεντερολόγος Παναγιώτης Παπαγιαννάκης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή εξέφρασε την πλήρη αντίθεση του στον εμβολιασμό παιδιών.

«Εμείς από τις μελέτες που έχουμε δει μέχρι τώρα η θνησιμότητα, κυρίως στα παιδιά, είναι από μηδέν έως 0,03-0,05% και αυτό είναι σε παιδιά που έχουν υποκείμενα νοσήματα. Όπως και η πιθανότητα να το μεταδώσουν σε ενήλικες είναι πολύ χαμηλή. Όπως είδαμε πέρσι τον χειμώνα οι ενήλικες τον μεταδίδουν πιο πολύ, δηλαδή οι δάσκαλοι στα παιδιά. Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνουν εμβόλιο», είπε ο Π.Παπαγιαννάκης.

Ενώ πρόσθεσε: «Επίσης βλέπω και στους ενήλικες όσοι κάνουν αυτά τα γενετικά σκευάσματα συνεχίζουν να μεταδίδουν και να νοσούν και να είναι κρούσματα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλουμε τα παιδιά σε αυτή τη διαδικασία, να τα εκθέσουμε να πιθανούς κινδύνους και επιπλοκές. Δηλαδή τώρα θα μπορέσουμε να μπούμε σε μια διαδικασία με σοβαρές επιπλοκές, όπως είναι οι μυοκαρδίτιδες, σε βλάβες μέσα στα αγγεία τους, τα νεφρά τους; Αυτά τα πράγματα είναι ασύλληπτα. Και το έχουμε πει πάρα πολλές φορές. Κάτω τα χέρια από τα παιδιά».

Τέλος τόνισε γι’ ακόμη μια φορά πως οι εμβολιασμένοι και μολύνονται και μεταδίδουν, αναφερόμενος στα κρούσματα που υπάρχουν στα νοσοκομεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εδώ ο FDA είχε βγάλει από την αρχή του εμβολίου για την Pfizer επίσημα μέσα στην ιστοσελίδα του για το εάν οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν ότι δεν υπάρχουν επίσημα δεδομένα. Παρόλα αυτά έγραφε ότι ευχόμαστε ότι δεν μεταδίδουν, δηλαδή με ευχολόγια έλεγαν πως δεν μεταδίδουν. Αυτό όμως στην αρχή. Τώρα που έχει πέσει η αποτελεσματικότητα αυτών των σκευασμάτων φανταστείτε που έχει φτάσει αυτή η κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.