ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Γάκης: «Τι δεν καταλαβαίνετε και ορμήσατε να εμβολιάσετε τα παιδιά;»

Δ.Γάκης: «Τι δεν καταλαβαίνετε και ορμήσατε να εμβολιάσετε τα παιδιά;»

Στην αποκάλυψη του pronews.gr πως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δεν συνιστά τον εμβολιασμό τω παιδιών, διότι χρειάζεται περισσότερες ενδείξεις, αναφέρεται ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης.

Η ανάρτηση του:

«Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ (ΠΟΥ) ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ (πλην ειδικών περιπτώσεων) ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ.

Στην παράγραφο ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν αναφέρει ξεκάθαρα: Τα εμβόλια για την Covid-19 είναι ασφαλή για τους περισσότερους ανθρώπους ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ !

Παρά κάτω γράφει ότι «τα παιδιά και οι έφηβοι τείνουν να έχουν ηπιότερη νόσο σε σύγκριση με τους ενήλικες»

Στην συνέχεια αναφέρει ότι «χρειαζόμαστε περισσότερες ενδείξεις για την χρήση των διαφόρων εμβολίων Covid-19 στα παιδιά»

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΡΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;

Υ.Γ. Μπράβο στο ProNews που ανέδειξε το θέμα!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.