ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι ΗΠΑ θα αγοράσουν εκατ. δόσεις του εμβολίου της Pfizer για να τις δωρίσουν!

Οι ΗΠΑ θα αγοράσουν εκατ. δόσεις του εμβολίου της Pfizer για να τις δωρίσουν!

Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να αγοράσουν εκατοντάδες εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου των Pfizer/BioNTech και να τις δωρίσουν σε όλον τον κόσμο, γράφει η εφημερίδα Washington Post, επικαλούμενη δύο μη κατονομαζόμενους αξιωματούχους.

Η πρωτοβουλία αυτή πρόκειται να ανακοινωθεί επισήμως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ώστε να συμπέσει με τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, εξάλλου, επιμένει ότι ο εμβολιασμός όλων είναι ο τρόπος για να νικηθεί ο νέος κορονοϊός.

Σημειώνεται, επίσης, πως οι Ηνωμένες Πολιτείες οργανώνουν μια διαδικτυακή σύνοδο κορυφής για την Covid-19 στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης.

Την ίδια ώρα, με βάση ένα προσχέδιο απόφασης που περιήλθε στην κατοχή του πρακτορείου Reuters, η Ουάσινγκτον πιέζουν τους ηγέτες όλου του κόσμου να υιοθετήσουν τους στόχους της για τον τερματισμό της πανδημίας, στους οποίους περιλαμβάνεται και ο εμβολιασμός του 70% του παγκόσμιου πληθυσμού μέχρι το 2022.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Washington Post σημείωσε ότι οι λεπτομέρειες της συμφωνίας αγοράς των εμβολίων δεν είναι οι τελικές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.