ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Υπάλληλος Κέντρου Υγείας Καρδίτσας για πλαστά πιστοποιητικά: «Δεν είχα κανένα κίνητρο ή οικονομική απολαβή»

Υπάλληλος Κέντρου Υγείας Καρδίτσας για πλαστά πιστοποιητικά: «Δεν είχα κανένα κίνητρο ή οικονομική απολαβή»

H υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Παλαμά Καρδίτσας, από όπου άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι για την υπόθεση των πλαστών πιστοποιητικών μίλησε για πρώτη φορά και έδωσε τη δική της εξήγηση.

Αρχικά τόνισε ότι ο φόβος για τα εμβόλια σε συνδυασμό με τον κίνδυνο να χάσουν την δουλειά τους οι συγγενείς της, την ώθησαν στην έκδοσή τους. Αυτό φέρεται να υποστηρίζει η ίδια, μέσω του συνηγόρου της, και δηλώνει μετανιωμένη.

Στο πλαίσιο της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, η υπάλληλος ισχυρίζεται ότι εξέδωσε πιστοποιητικά μόνο στους συγγενείς της και δεν είχε κανένα άλλο κίνητρο και καμία απολύτως οικονομική απολαβή, γεγονός που, όπως είπε, μπορεί να διαπιστωθεί εύκολα από τον έλεγχο των τραπεζικών της λογαριασμών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης διαβιβάστηκε το πόρισμα για τους τέσσερις υπαλλήλους του νοσοκομείου «Γεννηματάς», το οποίο αναμένεται να προωθηθεί στην Εισαγγελία Καρδίτσας. Ο προβληματισμός όμως αφορά στην ευκολία έκδοσης πλαστών πιστοποιητικών. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες στο μικροσκόπιο των αρμόδιων φορέων που έχουν αναλάβει τις έρευνες, βρίσκεται και ένα ακόμη νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.