ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Καμπανάκι» για τον μαζικό εμβολιασμό από τον Dr. T.Hinton: «Θα οδηγούσε σε 100 θανάτους παιδιών»!

«Καμπανάκι» για τον μαζικό εμβολιασμό από τον Dr. T.Hinton: «Θα οδηγούσε σε 100 θανάτους παιδιών»!

Για θανάτους παιδιών από το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού προειδοποιεί ο Dr. Tony Hinton, o οποίος είναι Σύμβουλος ΩΡΛ Χειρουργός στο New Victoria Hospital.

«Αν κοιτάξετε την αμερικανική μελέτη για την Pfizer η οποία (ακόμα) βρίσκεται σε εξέλιξη, μέχρι τώρα έχουν 2.000 παιδιά στην κλινική τους δοκιμή.

https://www.vimeo.com/613519032

Μόνο τα μισά απ’ αυτά τα παιδιά έλαβαν το εμβόλιο της Pfizer και μέχρι στιγμής υπάρχει ένα πλήθος παιδιών που υπέστησαν μια κατάσταση που ονομάζεται εν τω βάθει φλεβοθρόμβωση, που είναι θρόμβωση στο πόδι.

Σε 2 απ’ αυτά τα παιδιά, ο θρόμβος στη συνέχεια πήγε στον πνεύμονα, κάτι που ονομάζεται πνευμονική εμβολή και έχει ποσοστό θνησιμότητας 1%…

Αν εμβολιάσουμε και τα 5 εκατομμύρια μαθητών λυκείου στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε 100 θανάτους παιδιών», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Dr. Hilton πήρε την ιδιότητα του γιατρού στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ το 1984 και ειδικεύτηκε στη χειρουργική από το 1986.

Αφού κατείχε ανώτατη θέση στο Manchester Royal Infirmary, πέρασε χρόνο ως ανώτατος γραμματέας σε πολλά Νοσοκομεία Διδασκαλίας του Λονδίνου, συμπεριλαμβανομένων της Great Ormond Street, The Royal National Throat, Nose and Ear Hospital και του St. George’s Hospital.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.