ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πύργος: Νεκρός 67χρονος άνδρας – Ήταν πλήρως εμβολιασμένος

Πύργος: Νεκρός 67χρονος άνδρας – Ήταν πλήρως εμβολιασμένος

Πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος ενός 67χρονου άνδρα στον Πύργο ο οποίος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής χωρίς τις αισθήσεις του από τη σύντροφό του.

Ο 67χρονος άνδρας ο οποίος ήταν πλήρως εμβολιασμένος, είχε εμφανίσει ελαφρά συμπτώματα πριν από δύο εβδομάδες. Πριν 5 μέρες, υποβλήθηκε σε εξέταση και διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ίδιος μετέβη στο νοσοκομείο όμως οι γιατροί του είπαν ότι δεν χρειάζεται να νοσηλευτεί και ότι έπρεπε να μείνει σε καραντίνα στο σπίτι του. Ωστόσο, ο 67χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του και εντοπίστηκε νεκρός στο κρεβάτι του από τη σύντροφό του, η οποία αν και πλήρως εμβολιασμένη βρέθηκε κι εκείνη θετική στον ιό.

Μιλώντας στην τοπική εφημερίδα, η κυρία Νικολέττα αναφέρει: «Του μίλησα, του είπα έλα να φάμε. Τίποτα. Με τα μάτια κλειστά. Το είχε ξανακάνει βέβαια, αλλά με έπιασε τρομάρα. Δεν ανάσαινε, τον είδα κατακίτρινο. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρός φώναξα τον γείτονα και αυτός κάλεσε το ΕΚΑΒ» δήλωσε σε κατάσταση σοκ.

Εκτός από το ασθενοφόρο, στο σπίτι του ζευγαριού έφτασαν και άνδρες της αστυνομίας προκειμένου να αποκλείσουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη σορό του 67χρονου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή η οποία αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.