ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Π.Αρκουμανέας: Υπέβαλλε την παραίτησή του από την θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ – Βαρύ το κλίμα στο Μαξιμου

Π.Αρκουμανέας: Υπέβαλλε την παραίτησή του από την θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ – Βαρύ το κλίμα στο Μαξιμου

Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας υπέβαλλε την παραίτησή του από την προεδρία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, μέσω επιστολής που απέστειλε στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι να γίνει δεκτή από τον υπουργό, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η αποχώρησή του από την προεδρία του ΕΟΔΥ στις αρχές της εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει βρεθεί αντικαταστάτης του, και στο Υπουργείο Υγείας έχουν κάνει ήδη επαφές με νέα πρόσωπα.

Στελέχη της γαλάζιας παράταξης κάνουν λόγο για ένα όχι «βελούδινο» διαζύγιο αφού του καταλογίζουν ότι δεν έκανε καμία απολύτως έρευνα στο ΚΕΕΛΠΝΟ για τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας τόσο για τον Παύλο Πολάκη, όσο και για τους προκατόχους του. Όπως επίσης ότι υπήρξε ολιγωρία και για την δικογραφία, στην οποία εμπλέκεται το όνομα του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ και η οποία εστάλη στην Βουλή το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να παραγραφούν τα αδικήματα.

Εκτός από το ζήτημα της ολιγωρίας για το ΚΕΕΛΠΝΟ, στο Μαξίμου προκάλεσε αρνητική εντύπωση και οι διαρροές περί μετακίνησης του Παναγιώτη Αρκουμανέα στο υπουργείο Τουρισμού, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί καμία τέτοια απόφαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η παραίτηση του Παναγιώτη Αρκουμανέα έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά από εκείνη του αντιπροέδρου και υπεύθυνου για τα μη μεταδοτικά νοσήματα, Χρήστου Κουρούση. Ο Αντιπρόεδρος φέρεται να αποχωρεί από τη θέση του για επαγγελματικούς λόγους, καθώς είναι «μάχιμος» και εργάζεται σε μεγάλη ιδιωτική κλινική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.