Δ.Γάκης για την ομολογία της Pfizer: «Κατάλαβαν τι έγινε με την άδεια του CDC και προσφεύγουν κατά της υποχρεωτικότητας»

Δ.Γάκης για την ομολογία της Pfizer: «Κατάλαβαν τι έγινε με την άδεια του CDC και προσφεύγουν κατά της υποχρεωτικότητας»

Στην κυνική ομολογία της Pfizer ότι το εμβόλιο το οποίο χορηγεί στους πολίτες δεν είναι αυτό το οποίο πήρε άδεια από τον CDC, αλλά κάποιο παρόμοιο αναφέρθηκε ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Δ.Γάκης επικαλείται το άρθρο του pronews.gr και τονίζει ότι «τώρα το πήραν χαμπάρι οι Αμερικανοί και στρέφονται κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου».

H ανάρτηση του

«ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ CDC ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΟΣ… ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ , ΟΜΩΣ, ΣΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ…

Στην ανάρτηση μου, στις 28 Αυγούστου 2020, ξεκαθάριζα ότι το CDC εξέδωσε δύο άδειες για το συγκεκριμένο εμβόλιο:

-Μία πλήρη άδεια για το εμβόλιο που κυκλοφορεί με το όνομα Comirnaty της εταιρείας ΒionTech για τους άνω των 16 ετών (και προσωρινή άδειας επείγουσας χρήσης -EUA για τα 12-15). (Το Comirnaty όμως δεν κυκλοφορεί σε όλες τις ΗΠΑ αλλά στην Ευρώπη δεδομένου ότι η BionTech είναι Γερμανική). Απλά , το CDC, αδειοδότησε ένα εμβόλιο για…εμάς!!!
-Μια παράταση της αδείας επείγουσας χρήσης -EUA, για το εμβόλιο της Pfizer για τους 16 και άνω και νέα EUA για τα παιδιά 12-15 ετών.

Βγήκαν τότε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και τα media και πανηγύριζαν για την πλήρη άδεια!!! Για ποιά άδεια όμως; Για την αδειοδότηση του εμβολίου εκτός των ΗΠΑ!!!

ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ που η Κυβέρνηση Μπάιντεν επιχειρεί να επιβάλλει στον Στρατό, εργαζόμενους κλπ.

ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΗ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Την είδηση μετέδωσε το The Epoch Times, διεθνώς, και το άριστα ενημερωμένο ProNews στην Ελλάδα, από όπου την είδα, έκπληκτος!

Μάλιστα η ίδια η Pfizer παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχουν δόσεις του Corminaty, ακόμη, στις ΗΠΑ και ότι θα αρχίσουν να φθάνουν τον Νοέμβριο!

Και οι νομικοί λένε, ότι άσχετα αν είναι το ίδιο σκεύασμα, νομικά είναι διαφορετικό

Χρειάστηκαν 1,5 μήνα για να αντιληφθούν αυτό που έγραψα για να κατασιγάσω την δημόσια διαμάχη που είχε ξεσπάσει στην Ελλάδα, αν είχε πάρει άδεια το εμβόλιο ή όχι. Στις ΗΠΑ το είχε εντοπίσει ταχύτατα ο Δρ Malone και άλλοι γνώστες των διαδικασιών αδειοδότησης του FDA, οι φωνές τους όμως κατεπνίγησαν…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλήθεια, ποιος είναι έγκυρος κύριοι διώκτες και λασπολόγοι;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.