ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τέλος το… μονοδοσικό Johnson & Johnson: Ανοίγει στις 5 Νοεμβρίου η πλατφόρμα για δεύτερη δόση – Τα κριτήρια

Τέλος το… μονοδοσικό Johnson & Johnson: Ανοίγει στις 5 Νοεμβρίου η πλατφόρμα για δεύτερη δόση – Τα κριτήρια

Ανοίγει στις 5 Νοεμβρίου η πλατφόρμα των ραντεβού για δεύτερη δόση σε όσους έχουν εμβολιαστεί με το σκεύασμα της Johnson & Johnson σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Μάριο Θεμιστοκλέους.

Όπως τονίστηκε, δεν υπάρχει ηλικιακό κριτήριο για τη δεύτερη δόση ωστόσο αυτή θα πρέπει να απέχει τουλάχιστον δύο μήνες από την πρώτη.

Σύμφωνα με τον κ. Θεμιστοκλέους, η ενισχυτική δόση θα γίνεται αρχικά με το σκεύασμα της Johnson ή της Pfizer και τις επόμενες μέρες θα δρομολογηθεί να γίνεται και με το αυτό της Moderna.

Παράλληλα, ανακοίνωσε αλλαγή στα ραντεβού που κλείνονται μέσα από την πλατφόρμα emvolio.gov.gr σημειώνοντας ότι δίπλα από το εμβολιαστικό κέντρο θα αναγράφεται το είδος του εμβολίου που διενεργείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ότι αφορά την εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού ο γενικός γραμματέας ανέφερε ότι το 63% του γενικού πληθυσμού έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση ενώ το 60,5% έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του. Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία τρίτη δόση έχουν κάνει 300.000 συμπολίτες μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.