ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η FDA ζητά περισσότερο χρόνο για να αξιολογήσει το Moderna για χρήση σε εφήβους

Έχει εγκριθεί το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech για τους εφήβους

Η FDA ζητά περισσότερο χρόνο για να αξιολογήσει το Moderna για χρήση σε εφήβους

Η Moderna γνωστοποίησε ότι η υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσει την αξιολόγησή της για χρήση του εμβολίου της σε εφήβους 12-17 ετών.

Η FDA ενημέρωσε τη Moderna ότι η αξιολόγηση μπορεί να μην ολοκληρωθεί πριν από τον Ιανουάριο του 2022.

Την περασμένη εβδομάδα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Στεφάν Μπανσέλ είπε στο πρακτορείο Reuters ότι με βάση τις συζητήσεις που είχε με την FDA, πίστευε ότι θα δινόταν έγκριση για το εμβόλιο μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής ωστόσο η εταιρεία πληροφορήθηκε ότι η FDA χρειάζεται επιπρόσθετο χρόνο για να αποτιμήσει τις πρόσφατες διεθνείς αναλύσεις σχετικά με τον κίνδυνο εμφάνισης μυοκαρδίτιδας μετά τη χορήγηση του εμβολίου, μιας σπάνιας παρενέργειας που χτυπά κυρίως νεαρούς άνδρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αμερικανικές υγειονομικές υπηρεσίες έχουν εγκρίνει μέχρι στιγμής μόνο το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech για τους εφήβους ηλικίας 12-17 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.