ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ο Θ.Βασιλακόπουλος απαντά στην Ε.Ακρίτα: «Να έρθει στο μαγαζί να της τραγουδήσω – Ρωτήστε την κ.Πάνια»

Τι λέει για την εκπομπή της Αννίτας Πάνια

Ο Θ.Βασιλακόπουλος απαντά στην Ε.Ακρίτα: «Να έρθει στο μαγαζί να της τραγουδήσω – Ρωτήστε την κ.Πάνια»

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος απάντησε στην Έλενα Ακρίτα για τη συμμετοχή του σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και στο οποίο εμφανίζεται να τραγουδά σε πιο νεαρή ηλικία.

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Ακρίτα, με ανάρτησή της στο Facebook, αναρωτιέται εάν ο καθηγητής Πνευμονολογίας «έψαχνε ταίρι στην Αννίτα Πάνια», δημοσιεύοντας και το σχετικό βίντεο.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο ο κ. Βασιλακόπουλος, απαντά ότι το στιγμιότυπο είναι από βίντεο από συγκεκριμένο μεζεδοπωλείο και «καλεί» την Έλενα Ακρίτα «να έρθει στο συγκεκριμένο μαγαζί να τραγουδήσω στην ίδια να με ακούσει αν έχω βελτιωθεί».

«Για να λύσω τις απορίες της κυρίας Ακρίτα, αν και δεν την διαβάζω γιατί έχω πιο σοβαρά πράγματα να κάνω στη ζωή μου, θα πω ότι είναι ένα βίντεο από το μεζεδοπωλείο “Καπνικαρέα” δίπλα στην “Καπνικαρέα” στην Αθήνα, το οποίο ακόμα και σήμερα επισκέπτομαι. Μπουζούκι παίζει ο προσωπικός μου φίλος ο οποίος μου έχει εμπιστευτεί την υγεία της μητέρας του, ο Βαγγέλης Μουτσάτσος, ο οποίος παίζει ακόμα και σήμερα κάθε Τετάρτη».

Ο καθηγητής συμπληρώνει πως στο βίντεο είναι σε πιο νεαρή ηλικία ενώ προσθέτει – απευθυνόμενος στην Έλενα Ακρίτα- πως «τα φάλτσα που κάνω τα έχω βελτιώσει γιατί έκανα κάποια μαθήματα».

«Στο βίντεο είμαι σε πιο νεαρή ηλικία και τραγουδάω ένα τραγούδι. Να ενημερώσω την κυρία Ακρίτα ότι τα φάλτσα που κάνω τα έχω βελτιώσει γιατί έκανα κάποια μαθήματα. Την καλώ λοιπόν να έρθει στο συγκεκριμένο μαγαζί την Τετάρτη να τραγουδήσω στην ίδια να με ακούσει αν έχω βελτιωθεί».

Καταλήγοντας, διαψεύδει ότι το συγκεκριμένο βίντεο είναι από συμμετοχή του σε εκπομπή της Αννίτας Πανιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γιατί δεν παίρνετε τηλέφωνο την κ. Πάνια να ρωτήσετε αν με έχει καλέσει ποτέ σε εκπομπή της, είναι καταγεγραμμένες οι εκπομπές της κ. Πάνια« ενώ κάνει λόγο για «στοχευμένες επιθέσεις εναντίον του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.