ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Χάνονται αμέτρητες ζωές»: «Κραυγή» υγειονομικών για τις αναστολές – Μεγάλη η ευθύνη της κυβέρνησης

Μεγάλη συγκέντρωση κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών στη Θεσσαλονίκη

«Χάνονται αμέτρητες ζωές»: «Κραυγή» υγειονομικών για τις αναστολές – Μεγάλη η ευθύνη της κυβέρνησης

Υγειονομικοί και απλοί πολίτες πραγματοποίησαν χθες συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στη Θεσσαλονίκη, όπου και φώναξαν συνθήματα κατά των αναστολών εργασίας.

Το σύνθημα που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν εκείνο των υγειονομικών: «Πάρτε πίσω τις αναστολές, χάνονται στις πλάτες μας αμέτρητες (ανθρώπινες) ζωές»!

Οι ευθύνη της κυβέρνησης για τις ζωές που χάνονται, σύμφωνα με τους υγειονομικούς, είναι τεράστια, καθώς τον τελευταίο καιρό καταγράφονται καθημερινά δεκάδες θάνατοι λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το ΕΣΥ.

Η κυβέρνηση αποφάσισε να διώξει περίπου 7.000 υγειονομικούς, δεν τους αντικατέστησε και πλέον τα νοσοκομεία μας είναι υποστελεχωμένα.

Να σημειώσουμε ότι η πορεία διαμαρτυρίας ξεκίνησε από τον Λευκό Πύργο, όπου νωρίτερα το απόγευμα συγκεντρώθηκαν πολίτες, ενώ μαζί τους ενώθηκαν τα μέλη της Πανελλήνιας ομάδας επαγγελματιών υγείας, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό ΕΡΤ3, επί της Λεωφόρου Στρατού.

Οι διαμαρτυρόμενοι, περνώντας από καφετέριες στην Λεωφόρο Νίκης, φώναζαν συνθήματα σε θαμώνες όπως «μπε» και «προ-πρόβατα», ενώ κάτι ανάλογο έγινε και έξω από το «Ολύμπιον», όπου επικράτησε μικρής έκτασης ένταση όταν έπραξαν το ίδιο.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=44&v=OnUWq1pEz0c&feature=emb_title&ab_channel=KourtaliotisKourtas

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=qn0TXTByClA&feature=emb_title&ab_channel=GRTIMES

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.