ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γερμανία: 15χρονη πέθανε τρεις εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer – Ξεκινά έρευνα (φώτο)

Υπέστη καρδιακή ανακοπή

Γερμανία: 15χρονη πέθανε τρεις εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer – Ξεκινά έρευνα (φώτο)

Το θάνατο μιας 15χρονης Γερμανίδας, η οποία πέθανε τρεις εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Pfizer/BioNTech ερευνούν οι γερμανικές αρχές.

Η Cheyenne Braun υπέστη καρδιακή ανακοπή λίγες μέρες μετά το εμβόλιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην εντατική και διασωληνώθηκε πριν πεθάνει την Τρίτη, 16 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Mainwelle.

Η Cheyenne με τη μητέρα της Kerstin

Η μητέρα της Cheyenne, Kerstin Braun, ανέφερε τον τραγικό θάνατο της κόρης της στο Facebook και δημοσίευσε μια δήλωση από την αδερφή της Cheyenne, λέγοντας ότι η Cheyenne δεν είχε προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας και ότι πιθανότατα ήταν φλεγμονή του καρδιακού μυός που προκάλεσε τον ξαφνικό θάνατό της.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι γιατροί δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο μυοκαρδίτιδας που σχετίζεται με το εμβόλιο ως αιτία θανάτου. Το αρχηγείο της αστυνομίας στο Χόλφελντ επιβεβαίωσε έκτοτε ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο θάνατος της 15χρονης έρχεται αρκετές εβδομάδες αφότου ένα 12χρονο αγόρι στο Cuxhaven πέθανε μόλις δύο ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer για τον COVID-19.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.