ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Πολίτες ζητούν να ανοίξει το πρώην νοσοκομείο Παθήσεων-Λοιμωδών που ρημάζει

Διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη για το ρήμασμα του πρώην Νοσοκομείου Λοιμωδών.

Θεσσαλονίκη: Πολίτες ζητούν να ανοίξει το πρώην νοσοκομείο Παθήσεων-Λοιμωδών που ρημάζει

Το Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων Θεσσαλονίκης στην οδό Γρηγόρη Λαμπράκη, έχει αναστείλει τη λειτουργία του τα τελευταία οκτώ χρόνια, με πολίτες και φορείς να ζητούν την επαναλειτουργία του.

Tην Κυριακή (21-11-2021) πραγματοποιήθηκε εκδήλωση διαμαρτυρίας για αυτόν το λόγο από το Κοινωνικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων-Λοιμωδών σταμάτησε τη λειτουργία του από το 2013. Εδώ και 8 χρόνια παραμένει κλειστό παρόλο που παραχωρήθηκε από το Ιταλικό κράτος στο Ελληνικό δημόσιο με το συμβολικό μίσθωμα των 74 ευρώ και τον όρο να λειτουργεί πάντα ως δομή υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.