ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πονόδοντος: Δύο φυσικοί τρόποι για να ανακουφιστείτε

Τι να κάνετε

Πονόδοντος: Δύο φυσικοί τρόποι για να ανακουφιστείτε

Ο πονόδοντος, αδιαμφισβήτητα αποτελεί έναν από τους χειρότερους πόνους.

Το χειρότερα είναι σίγουρα να σε πιάσει πόνος το βράδυ και να μην μπορείς να πας σε οδοντίατρο.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που σε πιάσει πονόδοντος και μέχρι να επισκεφτείς ή να συμβουλευτείς τον οδοντίατρο, δες παρακάτω δύο φυσικές λύσεις – που έχουν αποτέλεσμα – αν σε πιάσει πονόδοντος μέσα στη νύχτα.

Πάστα σκόρδου

Λιώνετε το σκόρδο και φτιάχνετε έτσι μία πάστα. Τοποθετείτε από αυτήν μία μικρή ποσότητα πάνω στο δόντι που σας πονά. Ο λόγος που το σκόρδο λειτουργεί εδώ ως φάρμακο, είναι η αλισίνη που περιέχει, η οποία έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και εξουδετερώνει τα βακτήρια που προκαλούν πονόδοντο.

Νωπό σακουλάκι τσαγιού

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάρτε ένα νωπό φακελάκι από μαύρο τσάι, το οποίο ακουμπάτε πάνω στο πονεμένο δόντι ή στην πλευρά από την οποία νιώθετε ότι  προέρχεται ο πόνος. Αυτό που κάνει το τσάι… φάρμακο είναι οι τανίνες. Πρόκειται για συστατικά που βρίσκονται στο μαύρο τσάι και, στην προκειμένη περίπτωση, θεωρούνται σωτήριες για την ανακούφιση από πονόδοντο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.