Τα 3+1 ζώδια που δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους & τα επαναλαμβάνουν

Δείτε ποια είναι

Τα 3+1 ζώδια που δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους & τα επαναλαμβάνουν

Τα ζώδια που σου περιγράφουμε παρακάτω, όσα χρόνια κι αν περάσουν, επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη και δεν μαθαίνουν από αυτά, ούτε μπαίνουν στη διαδικασία να τα διορθώσουν, ώστε να μην τα ξανακάνουν.

Το θέμα είναι ότι κάνουν… κύκλο και όχι βήματα μπροστά, αφού βιώνουν ξανά τις ίδιες καταστάσεις και έχουν τα ίδια αποτελέσματα. Πάμε να δούμε ποια είναι τα ζώδια αυτά που κάνουν συνεχώς τα ίδια σφάλματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Νο 1 αμετανόητος του ζωδιακού, που κυριεύεται από τον ενθουσιασμό, την τρέλα ή τη βιασύνη του, το συναίσθημα της στιγμής κυριαρχεί στις αντιδράσεις του, οπότε δεν κάθεται να σκεφτεί κατά πόσο ό,τι κάνει βλάπτει τον ίδιο ή είναι λάθος και φυσικά, επειδή δεν συνηθίζει να αυτοπεριορίζεται ή να αυτομαστιγώνεται, συχνά ξαναπέφτει στα ίδια ατοπήματα και επαναλαμβάνει λάθη του παρελθόντος με χαρακτηριστική ευκολία. Αν μάλιστα του πεις “πάλι τα ίδια, βρε παιδί μου;”, το πιο πιθανό είναι να γελάσει και να απαντήσει με άνεση: “Σιγά μωρέ, πώς κάνεις έτσι; Δεν τρέχει και τίποτα”

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης και είναι σταθερός στις απόψεις και στα πιστεύω του. Αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα του μπορεί να του βγαίνει μεν σε καλό σε κάποιες στιγμές στην ζωή του, όμως σε κάποιες άλλες τον… «θάβει».

Και αυτό γιατί είναι ξεροκέφαλος και «αγύριστο κεφάλι» και δεν λέει να αλλάξει την λάθος νοοτροπία που μπορεί να έχει ή τις εσφαλμένες του αντιλήψεις. Φυσικά όλα αυτά οδηγούν σε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίο δεν ξεφεύγει ποτέ. Έτσι πέφτει ξανά και ξανά στην ίδια παγίδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος, αν και ζώδιο του αέρα, ανήκει στον σταθερό σταυρό και δεν… «στρίβει εύκολα». Δεν λέμε ότι δεν είναι έξυπνος (γάτα με πέταλα είναι). Λέμε απλώς ότι δεν αλλάζει εύκολα τις θεωρίες και τις αντιλήψεις του και προτιμάει να μένει στα ίδια και σε αυτά που έχει συνηθίσει.

Δεν δείχνει να μαθαίνει από τα λάθη του, αντιθέτως τα επαναλαμβάνει συχνά, με αποτέλεσμα να πληγώνεται και να τρώει τα μούτρα του με την πρώτη ευκαιρία. Ένας ακόμα λόγος που ο Υδροχόος κάνει τα ίδια λάθη, είναι επειδή δεν θέλει να παραδεχτεί ότι κάπου… έσφαλε και δεν ήταν σωστός, όπως διατυμπάνιζε σε όλους. Έτσι ξανακάνει τα ίδια και τα ίδια για να τους αποδείξει ότι τελικά είχε… δίκιο.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς έχει μέσα του τον φόβο της απόρριψης και της εγκατάλειψης και δεν θέλει να πληγώνει τους γύρω του. Προτιμά να πονέσει ο ίδιος και ας το ξέρει από την αρχή ότι αυτό που κάνει είναι λάθος. Δεν αλλάζει στάση ζωής και νοοτροπία και συνεχίζει να κάνει στην ζωή του τα ίδια σφάλματα ακριβώς για τους λόγους που προαναφέραμε.

Το συναίσθημα και ο φόβος είναι τα δυο εκείνα στοιχεία που τον «καταστρέφουν» και δεν τον αφήνουν να αλλάξει και να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην ζωή του. Μπορεί να δείχνει μεγάλη συμπόνοια και κατανόηση για τους γύρω του, όμως δεν κάνει το ίδιο με τον εαυτό του. Αντιθέτως «αυτομαστιγώνεται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.