ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Στο Νοσοκομείο Παίδων με εισαγγελική εντολή το βρέφος που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Το τμήμα Εξαρχείων συνεχίζει τις έρευνες

Στο Νοσοκομείο Παίδων με εισαγγελική εντολή το βρέφος που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Με εισαγγελική εντολή στο Νοσοκομείο Παίδων μεταφέρθηκε το μόλις 1,5 έτους μωράκι -μελαμψό-, που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε καροτσάκι έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο, στην περιοχή των Εξαρχείων.

Το τμήμα Εξαρχείων συνεχίζει τις έρευνες, με υλικό από κάμερες ασφαλείας καθώς και μαρτυρικές καταθέσεις.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να δοθεί εντολή για λήψη DNA -κατόπιν εισαγγελικής εντολής- εάν δεν εντοπιστούν οι γονείς του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μωράκι φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του ενώ υπενθυμίζεται ότι βρέθηκε στις 9.30 σήμερα το πρωί από διερχόμενη γυναίκα, η οποία ειδοποίησε τον φύλακα του μουσείου και εκείνος με τη σειρά του ειδοποίησε την αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.