ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Θλιβερές εικόνες: Εμβολιασμένη γυναίκα με Covid-19 κατέρρευσε μέσα σε φαρμακείο

Θλιβερές εικόνες: Εμβολιασμένη γυναίκα με Covid-19 κατέρρευσε μέσα σε φαρμακείο

Συγκλονιστικές στιγμές έλαβαν χώρα χθες σε ένα φαρμακείο στο Νέο Κόσμο, καθώς μια 73χρονη γυναίκα η οποία είχε κορωνοϊό, αν και ήταν εμβολιασμένη, κατέρρευσε.

Η γυναίκα μπήκε στο φαρμακείο σχεδόν ημιλιπόθυμη ζητώντας ένα οξύμετρο ενώ στη συνέχεια κατέρρευσε.

Ο φαρμακοποιός Ηλίας Κατσογιάννης, μιλώντας στην ΕΡΤ είπε ότι η ηλικιωμένη ήταν συχνή επισκέπτρια και γνώριζαν για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Μάλιστα ανέφερε ότι είχε κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο στις 25 Νοεμβρίου, ωστόσο πρέπει να είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό και εμφάνισε συμπτώματα δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Κατσογιάννης ανέφερε ότι έβαλε τη γυναίκα αρχικά σε ένα κάθισμα που υπήρχε στο χώρο, επειδή όμως λιποθυμούσε συνέχεια έβγαλε ένα ράντζο που είχε για τις εφημερίες και την ξάπλωσε εκεί μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ, το οποίο λόγω μεγάλου φόρτου έφτασε έπειτα από 3-4 ώρες και την παρέλαβε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.