ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πέντε tips για εύκολο αδυνάτισμα

Με αυτά τα βήματα θα κλείσει επιτέλους το κουμπί από το αγαπημένο τζιν

Πέντε tips για εύκολο αδυνάτισμα

Ποιος είπε ότι για να αδυνατίσετε πρέπει να ακολουθήσετε εξαντλητικές δίαιτες ή αυστηρά προγράμματα γυμναστικής;

Αφήστε στην άκρη τις αυστηρές δίαιτες που υπόσχονται γρήγορα αποτελέσματα που ποτέ μα ποτέ δεν διαρκούν πολύ και δείτε παρακάτω τι σας προτείνουμε να κάνετε.

Χρησιμοποιήστε μικρότερο πιάτο:

Κι όμως αυτή η συνήθεια αποτελεί έναν πολύ εύκολο τρόπο για να καταναλώνουμε στο εξής μικρότερη ποσότητα φαγητού και άρα λιγότερες θερμίδες που αυτό είναι και το ζητούμενο μας.

Ναι, η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες φορές καταλήγουμε να τρώμε περισσότερες ποσότητες από αυτές που πραγματικά έχουμε ανάγκη μόνο και μόνο για να αδειάσουμε το πιάτο μας και να μην αφήσουμε πάνω του ούτε ψίχουλο.

Σταματήστε να πίνετε τον καφέ σας με ζάχαρη:

ΟΚ, αν αυτό σας μοιάζει ακατόρθωτο, μπορείτε να την μειώσετε σταδιακά ή να προσθέσετε στην αρχή λίγη στέβια. Πιστέψτε μας η γεύση του καφέ θα είναι ακόμα καλύτερη και το μόνο που χρειάζεται είναι λίγος χρόνος για να τον συνηθίσετε.

Σκεφτείτε ότι αν τον πίνετε πολύ γλυκό και θέλετε κάθε φορά τρεις κουταλιές, ε δεν παίρνετε μια μικρή σοκολάτα που θα την απολαύσετε και περισσότερο;

Δώστε προσοχή στο λάδι:

Δεν το συζητάμε… Πρόκειται για μια σούπερ υγιεινή τροφή που έχει πολλά οφέλη για την υγεία μας. Αν όμως θέλουμε να δούμε τη ζυγαριά μας να κατεβαίνει θα πρέπει να το χρησιμοποιούμε με μεγάλη προσοχή.

Το ιδανικό είναι μια κουταλιά της σούπας σε κάθε γεύμα μας και ο οργανισμός θα λειτουργεί ρολόι. Τι, δεν μας πιστεύετε; Για δοκιμάστε το από σήμερα κιόλας και σίγουρα σε λίγο καιρό θα δείτε πολύ μεγάλη διαφορά.

Ώρα για άσκηση:

Κι όταν μιλάμε για άσκηση δεν εννοούμε να γραφτείτε στο γυμναστήριο ή αν πηγαίνετε ήδη να αυξήσετε τη συχνότητα. Αντίθετα εννοούμε να βρείτε μια σειρά από έξυπνους αλλά σούπερ αποδοτικούς τρόπους για να χάσετε θερμίδες χωρίς να το καταλάβετε.

Την επόμενη φορά δηλαδή ξεχάστε τις κυλιόμενες στο μετρό και προτιμήστε τις κανονικές σκάλες, πείτε όχι στο ασανσέρ, γυμναστείτε σπίτι σας με ένα βιντεάκι από το Youtube, προτιμήστε να πάτε μια μεγαλύτερη βόλτα το σκύλο σας, κατεβείτε δυο στάσεις πριν τον προορισμό σας και κάντε τη διαδρομή με τα πόδια κτλ.

ΟΧΙ στο τσιμπολόγημα:

Ειδικά αν δουλεύτε πολλές ώρες και δεν έχετε κάνει τα κουμάντα σας -ταπεράκια με φαγητό που ετοιμάζετε αποβραδίς- καταλήγετε να ξεγελάτε την πείνα σας με μια σειρά από παχυντικά σνακ. Ναι, όλα αυτά πραγματικά δεν έχουν να σας προσφέρουν απολύτως τίποτα εκτός φυσικά από άχρηστες θερμίδες.

Για να μην συμβεί αυτό φροντίστε να έχετε πάντα μαζί σας ανάλατους ξηρούς καρπούς, φρούτα εποχής ή αποξηραμένα -ένα μήλο π.χ. είναι τέλεια ιδέα- καρότα, μπάρες ολικής άλεσης κτλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι και θα βάλετε φρένο στην πείνα σας και θα νιώθετε ωραία και χωρίς τύψεις γιατί δεν θα έχετε παρασυρθεί κάνοντας μια ακόμα ατασθαλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.