ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μετάλλαξη Όμικρον: Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα στη Λάρισα

Πρόκειται για φοιτητή που ήρθε από την Αγγλία

Μετάλλαξη Όμικρον: Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα στη Λάρισα

Όλο και περισσότερα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον του κορωνοϊού εντοπίζονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Αυτή τη φορά εντοπίστηκε στη Λάρισα.

Πρόκειται για το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα της μετάλλαξης «Όμικρον» στη Λάρισα.

Ο φοιτητής που επέστρεψε στην περιοχή από την Αγγλία για τις διακοπές είχε συμπτώματα, τα οποία την Πέμπτη τον οδήγησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Newsroom

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκεί διαγνώστηκε πως ήταν θετικός στον κορωνοϊό, ενώ δείγμα του εστάλη για περαιτέρω διερεύνηση στα εργαστήρια. Από την Πέμπτη ξεκίνησε φαρμακευτική αγωγή και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του. Πλέον γίνονται οι ιχνηλατήσεις των στενών επαφών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.