ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Φυσικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε τον πονοκέφαλο

Φυσικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε τον πονοκέφαλο

Όλοι έχουμε αισθανθεί πονοκέφαλο. Και μερικές φορές μπορεί να είναι απλά μια μικρή ενόχληση, αλλά κάποιες φορές μπορεί να μας κάνει να μην μπορούμε να σηκωθούμε όρθιοι.

Οι αιτίες που τον προκαλούν είναι πολλές και σε αυτές συγκαταλέγονται η κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών, η κακή ποιότητα και μικρή διάρκεια ύπνου, οι ορμονικές διαταραχές κυρίως σε γυναίκες στην εμμηνόπαυση, το άγχος, οι διατροφικές συνήθειες κλπ.

Δείτε μερικές εύκολες λύσεις για να αντιμετωπίσετε τον πονοκέφαλο με φυσικό τρόπο:

  • Έλαιο μέντας:

Χρησιμοποιείται για τη φυσική αντιμετώπιση του πόνου καθώς ενεργοποιεί τους ευαίσθητους υποδοχείς του δέρματος. Χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας που κάνει τον πονοκέφαλο να υποχωρεί.

  • Καψαϊκίνη:
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι το ενεργό συστατικό που περιέχει η καυτερή πιπεριά και προκαλεί ένα ελαφρύ αίσθημα καψίματος όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Ωστόσο, περιορίζει τον πόνο όταν εισπνέουμε τη μυρωδιά της πιπεριάς3 / 3

  • Τσάι: Η καφεΐνη ενισχύει την αποτελεσματικότητα των αναλγητικών κι έτσι καταπολεμά ταχύτερα τον πονοκέφαλο. Προτιμήστε το τσάι αντί για τον καφέ, καθώς περιέχει ωφέλιμα αντιοξειδωτικά.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.