Δ.Γάκης στο pronews.gr για δηλώσεις Θ.Πλεύρη: «Τι ανοησίες είναι αυτά! – Άτομα ανίκανα να διαχειριστούν την πανδημία»

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δ.Γάκη για τις δηλώσεις του Θ.Πλεύρη

Δ.Γάκης στο pronews.gr για δηλώσεις Θ.Πλεύρη: «Τι ανοησίες είναι αυτά! – Άτομα ανίκανα να διαχειριστούν την πανδημία»

Έντονη ήταν η αντίδραση του γιατρού και πρώην διοικητή του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρη Γάκη, για τις νέες δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

Να θυμίσουμε ότι ο υπουργός Υγείας μιλώντας σε πρωινή εκπομπή προανήγγειλε την επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού και τα νέα περιοριστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους.

Ο Δημήτρης Γάκης μιλώντας στο pronews.gr και στον Θάνο Νικηταρά σχολίασε με έναν λιτό και ξεκάθαρο τρόπο τα όσα είπε ο υπουργός Υγείας. «Τι ανοησίες είναι αυτά!», αναφώνησε και πρόσθεσε ότι «δεν συνάδουν από έναν σοβαρό δικηγόρο που έχει γνώση της ελληνικής γλώσσας να λέει τέτοια πράγματα».

«Θα επιτάξει τους γιατρούς των ιδιωτικών θεραπευτηρίων, την ώρα που έχει βγάλει 7.000 υγειονομικούς σε αναστολή που θα μπορούσαν να βοηθήσουν άμεσα και μετά ανακοινώνει επέκταση της υποχρεωτικότητας;», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα σχολίασε τη στάση που έχει ακολουθήσει η κυβέρνηση απέναντι στις ομάδες υποστηρίζοντας ότι ο Θ.Πλεύρης φοβήθηκε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το Mega και υποστήριξε ότι «είναι άτομα ανίκανα να διαχειριστούν την πανδημία. Μόνο ένας άσχετος θα μπορούσε να κάνει τέτοια πράγματα και από την άλλη να τρέμει την αντίδραση των ΠΑΕ και κυρίως του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Mega. Θα κανονίσουν λέει συνάντηση; Γιατί δεν συναντήθηκαν με τους υγειονομικούς; Είναι άνθρωποι που κινούνται ψηφοθηρικά και μόνο».

Αναφέρεται επιπλέον και στην πολιτική κατάσταση του τόπου υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «άτομα που ψεύδονται ανερυθρίαστα και ξεμπροστιάζονται από τα μαθηματικά, από τα γεγονότα και τις εξελίξεις» και καταλήγει στ’ ότι «με αυτά που κάνουν πλέον θα τους καταλαβαίνουν όλο και περισσότεροι, καθώς μπορεί με τα πολιτικάντικα τρυκ μπορεί να ξεγέλασαν κάποιους, όμως πλέον τους πήραν χαμπάρι οι περισσότεροι Έλληνες».

Ο Δ.Γάκης επιπλέον σε ανάρτηση του επί του θέματος τονίζει μεταξύ άλλων: «Είναι για γέλια (και για κλάματα)… Δυστυχώς…»

Και συνεχίζει: «Πλεύρης τώρα, ΣΚΑΪ 9.00 πμ.

Υπουργός Υγείας, σε κλειστό χώρο με δεκάδες εργαζόμενους πίσω από τις κάμερες, φοράει απλή μασκούλα (που μπάζει από τα πλάγια)… Ωραίο παράδειγμα δίνει…

Παραδέχθηκε αυτά που έγραφα, προ τριημέρου, ότι οι τριπλοεμβολιασμένοι υγειονομικοί ασθενούν σωρηδόν, και τι κάνει;

-βραχύνει την περίοδο καραντίνας στις 5 ημέρες, αντί να επαναφέρει στο καταρρέουν ΕΣΥ, τους εργαζόμενους που έθεσαν σε αργία…Αφού βλέπεις βρε άνθρωπε την ουτοπία του εμβολίου στους υγειονομικούς, ενίσχυσε το ΕΣΥ!

-Και εκείνους που δεν έχουν «καθαρίσει» στο πενθήμερο, προτιμάς να τους αφήσεις να μεταδώσουν στους ενδονοσοκομειακούς ασθενείς, για να δείξεις ότι το ΕΣΥ δεν έχει καταρρεύσει; Μα αυτό το ξέρουν όλοι! Ρώτα τους συγγενείας των νοσηλευθέντων/θανόντων.

-Έχεις νοιώσει την καταβολή που ακολουθεί την νόσηση;

-Θα επιτάξει τους γιατρούς των ιδιωτικών θεραπευτηρίων, λέει: Και τις χιλιάδες ασθενείς που προστρέχουν εκεί, ποιος θα τους κοιτάξει;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Θα, Θα, Θα…Άτομα που πέφτουν σε αντιφάσεις (εκεί που παραδέχεται την αδυναμία του εμβολίου, μετά από λίγο μιλάει για υποχρεωτικότητα!)».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.