ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Αρβανίτης: «Η Όμικρον “λατρεύει” τους εμβολιασμένους» (φώτο)

«Μετά τη Δανία, το επιβεβαιώνει και η Γερμανία»

Κ.Αρβανίτης: «Η Όμικρον “λατρεύει” τους εμβολιασμένους» (φώτο)

Στην αποκαλυπτική έκθεση του Ινστιτούτου Robert Koch που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα και την μετέδωσε το pronews.gr, αναφέρεται σε ανάρτηση του ο διδάκτωρ Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης.

Ο Κ.Αρβανίτης σχολιάζει τα αποτελέσματα, τα οποία δείχνουν ότι το 95,58% των κρουσμάτων Όμικρον στη Γερμανία είναι πλήρως εμβολιασμένoι και γράφει τα εξής:

«ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ…
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ, ΟΤΙ Η “Ο” ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ 96% ΤΩΝ ΝΟΣΟΥΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ!

Σε σημερινή ανακοίνωση του, το γερμανικό ινστιτούτο Ρόμπερτ Κωχ γνωστοποίησε ότι μέχρι στιγμής, από την μετάλλαξη “Ο” έχουν νοσήσει:
– ανεμβολίαστοι: 186 άτομα (ή 4,4%)
– εμβολιασμένοι: 4.020 άτομα (ή 95,6%)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Φαίνεται και πάλι ότι η Ομικρον είναι μάλλον μία υπόθεση κυρίως των εμβολιασμένων, αφού:

1) Οι ανεμβολίαστοι συμμετέχουν μόνο κατά ένα πολύ μικρό ποσοστό, της τάξεως του 4,4%, όταν η αναλογία τους στον πληθυσμό είναι 24,2%.
Δηλαδή, αρρωσταίνουν 5,5 φορές λιγότερο από όσο θα τους αναλογούσε!

2) Αντίθετα, οι πλήρως εμβολιασμένοι, ενώ στον πληθυσμό αποτελούν το 70,9%, στην νοσηρότητα συμμετέχουν με 95,8%!
Μάλιστα, από αυτό το 95,8%, ένα ποσοστό 28% έχει λάβει ήδη και την “ενισχυτική” 3η δόση!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.